Φρόντισε το Nissan σου για το καλοκαίρι, με έκπτωση 25%

Μια «ολική επαναφορά» περιμένει και το δικό σας Nissan, με 25% έκπτωση και στα ανταλλακτικά service και στα ανταλλακτικά επισκευής.

  • -
  • -

Φέτος όλοι ανυπομονούμε να κάνουμε διακοπές με το αγαπημένο μας αυτοκίνητο. Όταν μάλιστα αυτό είναι Nissan τότε, μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος προσφορών All Clear Service, το όφελος είναι πολλαπλό.

Επωφεληθείτε σήμερα από την ξεχωριστή καλοκαιρινή προσφορά της Nissan και κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ Καλοκαιρινό έλεγχο 25 σημείων, καθώς και :

  • Για 1η φορά 25% Έκπτωση στα Ανταλλακτικά Service και στα Ανταλλακτικά Επισκευής (περιλαμβάνονται: μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες, θερμοστάτης)
  • Δωρεάν Οδική Βοήθεια για 1 έτος, με πανευρωπαϊκή κάλυψη

 

Δείτε ακόμη Nissan Sakura: Το νέο μικρό και φτηνό ηλεκτρικό

H πραγματοποίηση ενός δωρεάν τεχνικού ελέγχου στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan είναι απαραίτητη, προκειμένου να κινηθούμε με ασφάλεια αλλά και με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, και αυτό το καλοκαίρι. Για αυτό φροντίζει το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Nissan, με κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία και γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Nissan after sales

Σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στο www.nissan.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...