Μεγαλογιατρός διέλυσε το χειροποίητο Morgan – Καρφώθηκε σε κολώνα στη Λάρισα

Ο οδηγός είναι πολύ γνωστός γιατρός των Αθηνών και το όχημα έχει λίστα αναμονής τουλάχιστον 2 ετών.

  • -
  • -

Ο μεγαλογιατρός από την Αθήνα που δραστηριοποιείται και στην περιοχή της Λάρισας κινούνταν με το υπέροχο Morgan Plus Six σε κεντρικό δρόμο της θεσσαλικής πόλης, όταν κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του συλλεκτικού αυτοκινήτου και «καρφώθηκε» σε κολώνα φωτισμού στη συμβολή των οδών Σαρίμβεη και Εχεκρατίδας.

morgan

Το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που χρειάστηκε η επέμβαση του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό από τις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες. Ο 50χρονος καρδιοχειρουργός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ευτυχώς, ο άνθρωπος δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Πάνω από 100.000 ευρώ η αξία του Morgan

Όσο για το αυτοκίνητο, η αξία του ξεπερνά τις 100.000 ευρώ. Φέρει το σήμα της ιστορικής βρετανικής φίρμας και σπάνια το συναντά κανείς στους δρόμους, καθώς παρήχθη σε ελάχιστα κομμάτια. Ειδικά η έκδοση Plus Six με τον εξακύλινδρο 3.0 lt κινητήρα της BMW απόδοσης 335 ίππων και την hard top οροφή, συγκαταλέγεται στα συλλεκτικά.

morgan

Με εμφάνιση που παραπέμπει σε παλαιότερες δεκαετίες, αισθητική που μαγνητίζει τα βλέμματα, χειροποίητα δέρματα, επενδύσεις από πανάκριβο ξύλο κι έναν ήχο ονειρικό, αυτό το Morgan είναι από τα κορυφαία που έχουν παραχθεί ποτέ.

morgan

Για να το αποκτήσει κάποιος, εκτός από πολλά χρήματα πρέπει να κάνει υπομονή πολύ καιρό. Η παραγωγή του είναι περιορισμένη και ο χρόνος αναμονής ξεπερνά τα 2 χρόνια.

Δείτε εδώ σε ποιες περιοχές της Ελλάδας σημειώνονται τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα

Βέβαια, όπως σε όλα τα τροχαία, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, σημασία έχει η ανθρώπινη ζωή και όχι οι λαμαρίνες.

Πηγή: onlarissa.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...