Τετρακίνητο αυτόματο SUV 200 ίππων με 27.000 € - Ποιο είναι;

Με πλούσιο εξοπλισμό και τόσο ισχυρό μοτέρ, το να καταφέρνει ένα τετρακίνητο SUV να σπάσει το φράγμα των 30.000 ευρώ, αποτελεί άθλο.

  • -
  • -

Πόσες επιλογές υπάρχουν πλέον για κάποιον που αναζητά ένα καινούργιο μοντέλο με crossover χαρακτηριστικά; Η λέξη «αμέτρητες» ίσως να είναι και υποτιμητική μπροστά στον πληθώρα αυτοκινήτων και εκδόσεων. SUVs σε κάθε segment, με κίνηση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο, με κινητήρια σύνολα βενζίνης και diesel, υβριδικά και μη. Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις παραμέτρους ανάμεσα στις οποίες καλείτε κάθε υποψήφιος αγοραστής να διαλέξει την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στα γούστα του και φυσικά στην τσέπη του.

Με τις τιμές όλης της αγοράς να έχουν πάρει δυστυχώς ανοδική πορεία, όλο και λιγότερα είναι τα αυτοκίνητα που καταφέρνουν να προσφέρουν ένα πλούσιο πακέτο σε σχετικά οικονομική τιμή. Με την πλειοψηφία των supermini να ξεπερνά εύκολα τις 20.000 ευρώ μόλις αρχίσει το «παιχνίδι» του εξοπλισμού, πόσο εύκολο είναι θεωρείτε να βρείτε ένα SUV με ισχυρό μοτέρ, αυτόματο κιβώτιο, τετρακίνηση και πλούσιο εξοπλισμό, το οποίο να μην ξεπερνά τις 30.000 ευρώ; Ναι καλά υποθέτετε, καθόλου εύκολο, αλλά χάρη σε μοντέλα σαν αυτό που έχουμε επιλέξει σήμερα, εφικτό!

Να σας δώσουμε μερικά στοιχεία. Ανήκει στην B-SUV κατηγορία, χρησιμοποιεί turbo 1.6 μοτέρ απόδοσης 198 ίππων το οποίο συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, είναι τετρακίνητο και έχει πλούσιο εξοπλισμό. Δεν ξέρουμε πως θα κοστολογούσατε αυτό το αυτοκίνητο εσείς, η εταιρεία που το κατασκευάζει όμως το έχει θέσει στο φάσμα των 27.000 ευρώ (27.090)!

Σε αυτή την τιμή παίρνετε όλα όσα προαναφέραμε, σε συνδυασμό με πλούσιο εξοπλισμό (Ψηφιακός πίνακας οργάνων και οθόνη infotainment 10,25”, φώτα τεχνολογίας LED, ατμοσφαιρικός φωτισμός, πλήρες πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας κ.α.). Ποιο μοντέλο το καταφέρνει αυτό;

Πρόκειται για το Hyundai Kona στην έκδοση 1.6Τ 198hp 4x4 7-DCT Premium, όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων της οποίας μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ. Αν πάλι ενδιαφέρεστε και για την υπόλοιπη γκάμα του κορεατικού SUV μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για τα μοντέλα που χρησιμοποιούν αποκλειστικά θερμικά μοτέρ, εδώ για το Kona Full Hybrid και εδώ για το Kona Electric.

Τέλος, αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το τετρακίνητο Hyundai Kona των 198 ίππων, πατήστε εδώ για να δείτε την αναλυτική δοκιμή της έκδοσης N Line που έγινε μαζί με το επίσης εντυπωσιακό αλλά προσθιοκίνητο Ford Puma ST.

kona

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...