Elon Musk: H ανάρτηση για το θάνατό του που προκάλεσε σάλο στο Twitter

Ο ιδιοκτήτης της Tesla και του twitter έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στο αγαπημένο του μέσο, προκαλώντας αρκετά ερωτήματα.

  • -
  • -

Αρέσκεται να προκαλεί με τα λεγόμενα και τα γραπτά του στα social media. Το twitter είναι αναμφίβολα αυτό που ενθουσιάζει τον Elon Musk. Δεν δικαιολογείται αλλιώς το γεγονός ότι έδωσε 44 δις δολάρια για να εξαγοράσει τη δημοφιλή πλατφόρμα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Πριν λίγες ώρες, ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης της Tesla, έκανε μια ανάρτηση που γεννά πολλά ερωτήματα. Στο τελευταίο του twitter έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν πεθάνω υπό μυστηριώδεις συνθήκες, χάρηκα που σας γνώρισα».

musk

Το tweet του ζάμπλουτου επιχειρηματία έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας μέχρι αυτή την στιγμή πάνω από 943 χιλιάδες likes και περισσότερα από 106 χιλιάδες retweets. Οι χρήστες έσπευσαν να απαντήσουν, με ορισμένους να λαμβάνουν την ανάρτηση ως χιουμοριστική και άλλους να το παίρνουν στα σοβαρά.

Έχει σχέση το tweet με τη Ρωσία;

Προφανώς και ο Musk είναι απρόβλεπτος και δύσκολα μπορεί κάποιος να αποκρυπτογράφηση τον γρίφο πίσω από την ανάρτηση. Ωστόσο, το γεγονός ότι πρόσφατα είχε υποστηρίξει πως ο Dmitry Rogozin, πρόεδρος της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας παρείχε λανθασμένες πληροφορίες για τον ίδιο στα ρωσικά ΜΜΕ, προκαλεί προβληματισμό.

Διαβάστε επίσης: Ο Elon Musk ήθελε να αλλάξει το Twitter, οπότε το αγόρασε όλο

Ακόμη πιο σοβαρό είναι ότι ο Rogozin τον κατηγόρησε ανοικτά για παροχή ίντερνετ στην Ουκρανία και συγκεκριμένα συνδεσιμότητα στις φασιστικές δυνάμεις στην Ουκρανία με εξοπλισμό στρατιωτικής επικοινωνίας.

Οπότε, το «αποχαιρετιστήριο» tweet του Musk δεν αποκλείεται να έχει σχέση με αυτό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...