Tesla: Τώρα με περιστρεφόμενη οθόνη infotainment [Video]

Το «κέντρο ελέγχου» των διάσημων ηλεκτρικών αυτοκινήτων γίνεται πρακτικότερο και πιο εντυπωσιακό.

  • -
  • -

Η Tesla εργάζεται σκληρά ώστε να βελτιώνει συνεχώς το πακέτο infotainment που βρίσκουμε στα μοντέλα της. Αν το καλοσκεφτείτε δεν θα έπρεπε να σας κάνει εντύπωση καθώς πρόκειται ουσιαστικά για ένα πραγματικό κέντρο ελέγχου μιας και όλες οι λειτουργίες αλλά και οι χρήσιμες πληροφορίες, βρίσκονται εξ ολοκλήρου εντός της συγκεκριμένης οθόνης.

 Κάπως έτσι, θέλοντας να κάνει όχι μόνο ελκυστικότερα αλλά και πρακτικότερα τα μοντέλα της, η αμερικανική μάρκα παρουσιάζει – πιθανότατα – την δυνατότητα περιστροφής της οθόνης του infotainment. Το νέο αυτό feature ήρθε στην επιφάνεια μετά από το video ενός θαυμαστή της μάρκας το οποίο δημοσιεύτηκε στο Twitter. Ο λόγος που λέμε «πιθανότατα» είναι διότι προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη παρουσίαση της συγκεκριμένης λειτουργίας από την Tesla, αν και ο δημιουργός του video δηλώνει πως το αυτοκίνητο που την χρησιμοποιεί έχει έρθει κατευθείαν από το εργοστάσιο.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή αυτονομίας με το Tesla Model Y

Οι αμφιβολίες υπάρχουν διότι ο κύριος με το όνομα Larry Li που βρίσκεται πίσω από την κάμερα, δημιουργεί διάφορες ιδιοκατασκευές για μοντέλα της Tesla, κάτι το οποίο το ασκεί ως επάγγελμα. Οφείλουμε να πούμε όμως πως μοιάζει πολύ καλά ραφιναρισμένη για να είναι κάτι που προστέθηκε αφού το αυτοκίνητο έφυγε από το εργοστάσιο. Ακόμη ένα στοιχείο που βοηθά στην επιβεβαίωση της αυθεντικότητας του feature είναι το ότι για την περιστροφή της οθόνης προς τον οδηγό ή τον συνοδηγό, η εντολή δίνεται μέσα από το ίδιο το infotainment και όχι από κάποιο εξωτερικό διακόπτη.

Δείτε το video και πείτε μας την γνώμη σας. Είναι εργοστασιακή ή aftermarket η εγκατάσταση;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...