Ο Justin Bieber «τρώει πόρτα» από τη Ferrari;

Η Ferrari έχει τόση δύναμη και αίγλη ως εταιρεία, ώστε να μπορεί να απαγορεύσει σε έναν από τους πιο διάσημους τραγουδιστές του πλανήτη να αγοράσει οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της.

  • -
  • -

Κάθε εταιρεία έχει στόχο να κάνει όσο περισσότερες πωλήσεις μπορεί, κάτι που ισχύει σε απόλυτο βαθμό και για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, όμως η Ferrari δεν είναι μια απλή αυτοκινητοβιομηχανία.

Στο Μαρανέλο τα περισσότερα χρήματα έρχονται από τη φήμη της ιταλικής μάρκας και όλα τα προϊόντα που δημιουργούνται με έμβλημα το όρθιο άλογο, με πωλήσεις των supercars που βγαίνουν κάθε χρόνο από τη γραμμή παραγωγής να συμβάλλουν σε μικρότερο βαθμό στα οικονομικά αποτελέσματα.

Bieber

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους Ιταλούς να μην εξαρτώνται από τις πωλήσεις, αλλά να διαμορφώνουν την πολιτική τους με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρήσουν ψηλά την αίγλη τους. Μάλιστα, για να το καταφέρουν απαιτούν από τους κατόχους των αυτοκινήτων τους να τηρούν κάποιους ελάχιστους κανόνες, αλλιώς έχουν τη δύναμη να αρνηθούν την πώληση κάποιου άλλου μοντέλου, κάτι που έχουν κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Δείτε ακόμα: H Ferrari βγάζει σχεδον 100.000 ευρώ από κάθε αυτοκίνητο που πουλάει

Αυτό φαίνεται να έχει συμβεί και με τον Justin Bieber. Λέμε ότι φαίνεται γιατί έχει κυκλοφορήσει στο internet η φήμη ότι οι Ιταλοί αποφάσισαν να μην του πουλήσουν ξανά κάποιο ολοκαίνουριο μοντέλο τους. Ο Καναδός τραγουδιστής έχει στο παρελθόν προχωρήσει σε αρκετές τροποποιήσεις στην 458 που διέθετε και έχει χτυπήσει έναν paparazzi με αυτή, όμως η απαγόρευση δεν ήρθε για κάποιον από τους παραπάνω λόγους.

Η αιτία της απαγόρευσης είναι ότι πάρκαρε την 458, την παράτησε στο ίδιο σημείο για δύο εβδομάδες και στο τέλος ξέχασε πού την είχε αφήσει. Η Ferrari δεν μπορεί να αποδεχτεί κάτι τέτοιο για τα μοντέλα της, οπότε σύμφωνα με φήμες ενημέρωσε τον Bieber ότι αφού δεν εκτιμά σωστά τα θρυλικά μοντέλα της, δεν πρόκειται να του κάνει ξανά την τιμή να του πουλήσει ένα.

Bieber

Φυσικά ο τραγουδιστής θα μπορεί να αγοράσει κάποιο μοντέλο της Ferrari μεταχειρισμένο, καθώς η απαγόρευση ισχύει αποκλειστικά για τα καινούρια αυτοκίνητα που πωλούνται από την ίδια την εταιρεία. Η ίδια φήμη είχε κυκλοφορήσει ξανά στο παρελθόν, όμως τελικά δεν ήταν αλήθεια. Προς το παρόν είναι άγνωστο τι θα γίνει αυτή τη φορά. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση αλλά ούτε και διάψευση, τόσο από την ίδια τη Ferrari όσο και από τον Justin Bieber.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...