Αυτός είναι ο καλύτερος μηχανικός της Peugeot στην Ελλάδα

Κατάφερε να αποσπάσει εξαιρετική βαθμολογία και ανταμείφθηκε με ένα ταξίδι, αλλά και από… 360 άλογα!

  • -
  • -

Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια για την ιδιοκτησία ενός αυτοκινήτου, είναι η υποστήριξη από σωστούς τεχνικούς ύστερα από την απόκτησή του. Το After Sales, όπως είναι ευρέως διαδεδομένο, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για την εμπειρία του ιδιοκτήτη και κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό αν θα επιλέξει ξανά τη συγκεκριμένη μάρκα.

Στην Peugeot, δίνουν μεγάλη έμφαση στο συγκεκριμένο κομμάτι και για αυτό κάθε χρόνο πραγματοποιεί έναν διαγωνισμό για το τεχνικό προσωπικό της. Φυσικά υπάρχει και επιβράβευση για τον νικητή. Φέτος, το έπαθλο ήταν ένα τριήμερο ταξίδι με πλήρη κάλυψη φιλοξενίας σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και ίσες ημέρες με το Peugeot 508 PSE, το εντυπωσιακό υβριδικό τετρακίνητο sedan των Γάλλων με τους 360 ίππους.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Peugeot 308

Ο νικητής ήταν ο κ. Θωμάς Γιοβανούδης, ο οποίος κατάφερε να πετύχει το απόλυτο ποσοστό (100%) στον διαγωνισμό. Φυσικά ήταν η υψηλότερη βαθμολογία σε όλη την Ελλάδα και εργάζεται στον εξουσιοδοτημένο διανομέα και επισκευαστή Γιαννίρης Α.Ε., ένας διανομέας με μακρά ιστορία στο χώρο.

Ακολουθεί το πλήρες Δελτίο Τύπου της Peugeot

«Η Peugeot, στο πλαίσιο της διαρκούς επαγρύπνησής της όσον αφορά στην κατάρτιση του προσωπικού της, αλλά και της δέσμευσής της απέναντι στους πελάτες της για υπηρεσίες After Sales υψηλού επιπέδου, πραγματοποίησε τον διαγωνισμό After Sales Challenge 2022 για όλο το τεχνικό προσωπικό της μάρκας πανελλαδικά.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η επιβράβευση των διαγνωστών και των μηχανικών της μάρκας για την αριστεία τους.

Νικητής του After Sales Challenge 2022 με ποσοστό 100% (η υψηλότερη βαθμολογία πανελλαδικά) στέφθηκε ο κος Θωμάς Γιοβανούδης, ο οποίος προέρχεται από τον εξουσιοδοτημένο διανομέα και επισκευαστή της Peugeot Γιαννίρης Α.Ε, έναν διανομέα με μακρά ιστορία στο χώρο της αυτοκίνησης.

Το έπαθλο του νικητή ήταν ένα τριήμερο ταξίδι με πλήρη κάλυψη φιλοξενίας σε πολυτελές ξενοδοχείο της Βορείου Ελλάδας. Το ταξίδι του νικητή πραγματοποιήθηκε με το Peugeot 508 Sport-Engineered, το υβριδικό supercar της μάρκας, με απόδοση 360 ίππων.

Το αυτοκίνητο παραδόθηκε στο νικητή από τον Τεχνικό Διευθυντή του Ομίλου Συγγελίδη κ. Γιώργο Κηλάδη, παρουσία του κ. Παντελή Γιαννίρη.».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...