Οικογενειακό με 100 PS, πορτμπαγκάζ 550 lt με τιμή κάτω από 20.000 € - Ποιο είναι;

Φέρει μοντέρνα σχεδίαση, χώρο για όλους και τιμή supermini. Που υπογράφουμε;

  • -
  • -

Η περίοδος που διανύουμε τα τελευταία χρόνια ίσως να είναι και η ιδανική για όσους δεν δηλώνουν φαν των SUVs και των crossovers. Με την ζήτηση για αυτές τις κατηγορίες να βρίσκεται στα ουράνια, υπάρχουν άλλες που σε πολλές περιπτώσεις εξυπηρετούν πολύ καλύτερα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου, αλλά βρίσκονται παραπεταμένες στις τελευταίες θέσεις της λίστας με τις επιλογές ή δεν υπάρχουν καθόλου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι τιμές τους να μην έχουν την υπερ-ευαίσθητη τάση να πάρουν την ανιούσα, όπως βλέπουμε να γίνεται με τα SUVs κάθε λίγο και λιγάκι.

Έτσι οι λίγοι και τυχεροί που καταλήγουν να αγοράζουν τέτοιου είδους επιλογές βγαίνουν οι πιο κερδισμένοι απ’ όλους. Έχουν επιλέξει ένα μοντέλο που τσεκάρει όλα τα κουτάκια των επιθυμιών τους, καλύτερα μάλιστα από ένα crossover. Αυτό γιατί ουσιαστικά δεν έχουν το μειονέκτημα του υψηλότερου ύψους και βάρους, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση. Και όλα αυτά σε τιμή εξωπραγματική συγκριτικά με ένα αντίστοιχο SUV.

Δείτε για παράδειγμα το αυτοκίνητο που έχουμε επιλέξει σήμερα. Ένα ανετότατο οικογενειακό, με μοντέρνα σχεδίαση, οικονομικό turbo μοτέρ βενζίνης 100 ίππων και τιμή… «λουκούμι»! Καίει 5,5 lt/100km, με χώρο αποσκευών που φτάνει τα 550 lt και όλα τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας που επιβάλλεται να έχει ένα αυτοκίνητο του 2022. Η τιμή του; 19.950 €! Πολύ σωστά διαβάσατε. Με τα χρήματα που πλέον παίρνετε ένα supermini μπορείτε να έχετε ένα ευρύχωρο οικογενειακό που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Τόση ώρα αναφερόμαστε στο Fiat Tipo και πιο συγκεκριμένα στην βασική έκδοση station wagon, η οποία έρχεται με 1.000άρη κινητήρα βενζίνης 100 ίππων. Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε όλα τα παραπάνω και για τους υπόλοιπους συνδυασμούς κινητήρων-πακέτων εξοπλισμού του Tipo SW.

Εάν θέλετε βέβαια πάντα υπάρχει και η επιλογή του απλού 5-θυρου hatchback ή του πιο «αθλητικού» Cross, περισσότερα για τα οποία θα βρείτε εδώ. Τέλος, για το Tipo Sedan πατήστε εδώ.

Fiat-Tipo_Station_Wagon-2021

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...