Το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο για αυτοκίνητα!

Θέλεις να πας διακοπές, να φύγεις ταξίδι, να λείψεις ρε παιδί μου για λίγες μέρες και σκέφτεσαι πού θα αφήσεις το αγαπημένο σου αυτοκίνητο, επειδή δεν μπορείς να το πάρεις μαζί; Μα φυσικά σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο Hilton!

  • -
  • -

Ναι, αυτή είναι η προφανής επιλογή για εσένα που αγαπάς το αυτοκίνητό σου και θέλεις το καλύτερο γι’ αυτό. Φυσικά δε μιλάμε για το γκαράζ ενός από τα ξενοδοχεία του ομίλου, αλλά για το πρώτο στον κόσμο ξενοδοχείο πέντε αστέρων το οποίο προορίζεται για χρήση αποκλειστικά από αυτοκίνητα.

Hilton

Ο όμιλος Hilton προχώρησε σε μία κίνηση την οποία δεν έχουμε δει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Δημιούργησε μία ξενοδοχειακή μονάδα για εκείνους που θέλουν να προσφέρουν στο αυτοκίνητό τους την καλύτερη δυνατή φιλοξενία, τις στιγμές που δεν έχουν την ικανότητα να το κάνουν οι ίδιοι.

Έτσι, το Hilton Car Storage άνοιξε τις πύλες του στην περιοχή Bishop’s Stortford στο Hertfordshire της Βρετανίας. Εκεί, η γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων προσφέρει φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών για τετράτροχα. Μεταξύ των παροχών είναι και η εξειδικευμένη για κάθε αυτοκίνητο συντήρηση, η οποία μπορεί να ξεκινά από έναν απλό έλεγχο και πλήρες service, φτάνοντας μέχρι και στην αναπαλαίωση και τις επιδιορθώσεις αν έχει προηγηθεί ατύχημα.

Δείτε ακόμαΠοιος αρνείται 670.000 ευρώ για μια θέση παρκινγκ;

Επιπλέον, το ξενοδοχείο αυτοκινήτων της Hilton μπορεί να φροντίσει για τη μεταφορά του αυτοκινήτου σε τοποθεσία που θα ζητήσει ο ιδιοκτήτης, προκειμένου να συμμετάσχει σε κάποιο track day.

Hilton

Στο συγκρότημα των τριών ορόφων υπάρχει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ώστε τα αυτοκίνητα να παρακολουθούνται και να φυλάσσονται 24 ώρες το 24ωρο, ενώ το προσωπικό του χώρου φροντίζει η θερμοκρασία και η υγρασία να βρίσκονται πάντα σε ιδανικό επίπεδο, προκειμένου τα αυτοκίνητα να υπόκεινται την ελάχιστη δυνατή φθορά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...