Θα αγόραζες το νέο Dacia Duster pick-up με 170 άλογα;

Γνωρίζετε πως το δημοφιλές SUV της Dacia προσφέρεται και με καρότσα; Μόνο που φέρει άλλο σήμα και όνομα.

  • -
  • -

Αρκετοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να δουν το συγκεκριμένο Duster pick-up να κυκλοφορεί στους δρόμους της Ευρώπης. Η Dacia ωστόσο, δεν θεωρεί πως κάτι τέτοιο θα ήταν προσοδοφόρο στη Γηραιά Ήπειρο. Έτσι, επιλέγει να το λανσάρει μόνο ως SUV και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αντίθετα, στη Νότια Αμερική, το ρουμανικό μοντέλο είναι διαθέσιμο και με καρότσα. Μόνο που δεν φέρει το σήμα της Dacia, αλλά της Renault. Η γαλλική φίρμα έχει τροποποιήσει το Duster και το λανσάρει στη λατινική Αμερική με το όνομα Oroch εδώ και αρκετά χρόνια.

oroch

Πρόσφατα, παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή, η οποία διακρίνεται για τα περιπετειώδη χαρακτηριστικά, τις υψηλές εκτός δρόμους δυνατότητες και το ικανοποιητικό ωφέλιμο φορτίο. Το Oroch βασίζεται αισθητικά στο Duster, πατά σε ζάντες 16 ιντσών, φέρει φιμέ πίσω τζάμια, όμορφα προστατευτικά και έχει απόσταση από το έδαφος 212 mm.

Το εσωτερικό του από την άλλη προέρχεται σχεδόν αυτούσιο από το Sandero, διαθέτοντας οθόνη αφής 8 ιντσών, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, τα βασικά συστήματα υποβοήθησης και θέσεις για τέσσερις ενήλικες ή και πέντε επιβάτες.

Το Dacia Duster με καρότσα κάνει τα 0-100 σε 9,9 sec

Η ανανεωμένη εκδοχή του Oroch ή αλλιώς το Duster με καρότσα προσφέρεται με τον ατμοσφαιρικό 1.600άρη κινητήρα των 120 ίππων αλλά και μια αναβαθμισμένη εκδοχή του μοτέρ 1.3 ΤCe που αποδίδει 170 ίππους και 270 Nm ροπής. Οι επιδόσεις του οχήματος στην κορυφαία έκδοση είναι εξαιρετικές, με τα 0-100 km/h να επιτυγχάνονται σε 9,9 sec.

oroch

Διαβάστε επίσης: Το Dacia Duster δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Και τα δύο μοτέρ διαθέτουν τεχνολογία Flex ώστε να μπορούν να καταναλώνουν εκτός από βενζίνη και αιθανόλη.

Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τρία (PRO, Intense και Outsider) και οι τιμές ξεκινούν στην αγορά της Βραζιλίας από 105.800 R$, δηλαδή από περίπου 20.700 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...