4 υβριδικά supermini μέχρι 20.000€ - Ποιο προτιμάς;

Τέσσερα άκρως οικονομικές και συμφέρουσες επιλογές, τόσο σε απόκτηση όσο και σε χρήση.

  • -
  • -

Τα supermini δεν είναι τυχαίο που αποτελούν μία από τις πιο επιτυχημένες κατηγορίες αυτοκινήτων της αγοράς. Στις περισσότερες περιπτώσεις προσφέρουν πολλά και ζητούν λίγα σε αντάλλαγμα, τόσο από πλευράς κόστους απόκτησης, όσο και χρήσης. Με την υβριδική τεχνολογία να είναι πλέον σχεδόν αυτονόητη, οι επιλογές είναι αρκετές και πιθανότατα θα ταιριάξουν σε όλα τα γούστα.

Παρακάτω θα βρείτε με αλφαβητική σειρά μοντέλα που όχι μόνο πληρούν τα στάνταρ της κατηγορίας, αλλά ξεκινούν και από δελεαστικά χαμηλή τιμή. Φυσικά στην συγκεκριμένη κατηγορία, για να διατηρηθεί το κόστος χαμηλά, η ήπια υβριδική τεχνολογία είναι η πιο διαδεδομένη λύση. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν υπάρχουν και δύο εξαιρετικές, full hybrid επιλογές. Το καθένα φέρει το δικό του ξεχωριστό χαρακτηριστικό, ώστε να βρείτε αυτό που σας πηγαίνει περισσότερο.

Πατήστε πάνω στο όνομα του κάθε μοντέλου για να δείτε και την σχετική δοκιμή του ή τις τιμές του ανά έκδοση.

Hyundai i20 από 18.490 ευρώ – Το πιο ευρύχωρο

i20

Το κορεατικής καταγωγής supermini προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό από την βασική του κιόλας έκδοση, ενώ με τιμή που οριακά ξεπερνάει τις 21.000 ευρώ, μπορείς να έχεις την κορυφαία έκδοση N Line, με όλα τα καλούδια. Τώρα είναι μία εξαιρετική ευκαιρία άλλωστε, καθώς βρίσκεται σε ισχύ και προωθητική ενέργεια 800 ευρώ.

Mazda 2 από 19.791 ευρώ – Το ξεχωριστό

Παρουσιάστηκε πρόσφατα και δανείζεται όλη την τεχνογνωσία της Toyota στα υβριδικά συστήματα. Το νέο υβριδικό Mazda2 Hybrid καίει ελάχιστο καύσιμο, έχει δελεαστική εμφάνιση και οι τιμές του το εντάσσουν στην καρδιά του ανταγωνισμού. Φυσικά, έχει αυτόματο κιβώτιο για μέγιστη άνεση και εξοικονόμηση βενζίνης.

Suzuki Swift από 15.080 ευρώ – Το πιο προσιτό

swift

Με αρχική τιμή κάτω από τις 15.000 ευρώ, το compact supermini της Suzuki προσφέρει όλα μπορεί να ζητήσεις σε εξωπραγματικά χαμηλή τιμή. Οικονομικός κινητήρα με mild-hybrid, μοντέρνα σχεδίαση και πλούσιος εξοπλισμός ασφαλείας.

Toyota Yaris από 19.130 ευρώ – Το οικονομικόyaris

Εάν θέλεις ένα κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο με ασύγκριτη οικονομία καυσίμου, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το μοναδικό Full Hybrid μοντέλο της παρέας. Μοντέρνα σχεδίαση και τεχνολογίες που δουλεύουν για να… μην αδειάζουν την τσέπη σου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...