Premium μεσαίο SUV: Peugeot 3008 ή Audi Q3; - Δείτε τι ψηφίσατε

Εμφατική νίκη με πάνω από διπλάσιες ψήφους για τον πρωτοπόρο

  • -
  • -

Με τα αίματα να έχουν ανάψει προ πολλού στην δημοφιλή κατηγορία των C-SUV, η επιλογή του κατάλληλου μοντέλου έχει αρχίσει να γίνεται «πονοκέφαλος». Όχι γιατί δεν θα βρεις, αλλά γιατί είναι τόσες πολλές οι επιλογές, με μία ευρεία γκάμα εταιρειών να προσφέρουν πλήθος μοντέλων και εκδόσεων, που είναι αδύνατο να αποφασίσεις ποιο σου ταιριάζει.

Άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες προσφέρουν οικονομικά μοντέλα με έμφαση στην value for money φιλοσοφία, άλλες premium κατασκευές και άλλες λύσεις που τοποθετούνται κάπου στην μέση. Η Audi πάντα άνηκε στο premium club της κατηγορίας, με τους ανταγωνιστές σε αυτό το επίπεδο να είναι και αρκετά περιορισμένοι. Αυτό όμως δεν ισχύει πλέον, με άκρως περιποιημένα μοντέλα να ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο στο segment.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Peugeot η οποία διανύει μία εξαιρετικά επιτυχημένη περίοδο τα τελευταία χρόνια, με εντυπωσιακά μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες που συμμετέχει. Στην περίπτωση των C-SUV έχουμε το ανανεωμένο Peugeot 3008 το οποίο στάθηκε κάτι παραπάνω από επάξια απέναντι στο Audi Q3, κερδίζοντας την ψηφοφορία με πάνω από τις διπλάσιες ψήφους!

Θυμίζουμε πως και τα δύο μοντέλα προσφέρονται με πλούσια γκάμα κινητήριων συνόλων βενζίνης, πετρελαίου και plug-in hybrid, αλλά και πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης από πλευράς μετάδοσης και πακέτων εξοπλισμού.

Αναλυτική βαθμολογία:

  1. Peugeot 3008 – 67%
  2. Audi Q3 - 33%

 

*τα ποσοστά ισχύουν την στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμη, μπορείτε να το κάνετε εδώ

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...