Ferrari Purosangue: Η πρώτη επίσημη teaser φωτογραφία

To πρώτο SUV στην ιστορία της ιταλικής φίρμας κι ένα από τα κορυφαία που έχουν πατήσει ποτέ τους τροχούς τους στην άσφαλτο, αποκαλύπτεται.

  • -
  • -

Η Ferrari έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα της πολυαναμενόμενης Purosangue, επιβεβαιώνοντας ότι στην παραγωγή θα μπει πριν το τέλος του έτους, ώστε οι παραδόσεις στους τυχερούς πελάτες να ξεκινήσουν στις αρχές του 2023.

Η φωτογραφία που δόθηκε από το Maranello συνοδεύεται από τη φράση: «Έχετε ακούσει τις φήμες… και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι είναι αληθινές (ορισμένες από αυτές). Όλα θα αποκαλυφθούν αργότερα φέτος».

Όπως βλέπουμε, το Super Sport SUV διαθέτει άκρως επιθετικό εμπρός τμήμα, με μυώδες καπό, στενά φωτιστικά σώματα και τεράστιες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει νωρίτερα

Τοποθετείται απέναντι από τις Aston Martin DBX και Lamborghini Urus, με τη Ferrari να υπόσχεται την οδηγική εμπειρία ενός supercar με την άνεση ενός SUV. Οι επιδόσεις προφανώς και θα είναι κορυφαίες, με το μήκος του αμαξώματος να αγγίζει τα 5 μέτρα.

Απόδοση έως 800 ίππους

Στο εσωτερικό θα μπορούν να φιλοξενηθούν τέσσερις ενήλικες επιβάτες, ενώ αν και δεν επιβεβαιώνεται, όλες οι εκδόσεις φέρουν στάνταρ το σύστημα τετρακίνησης. Όσον αφορά στους κινητήρες, λέγεται πως θα διατίθεται με τρία σύνολα. Στη βάση της γκάμας θα είναι ο V6 2.9 twin-turbo plug-in hybrid της 296 GTB, στη μέση βρίσκεται ο V8 4.0 lt της F90 Stradale και στην κορυφή ένας V12 Hybrid με ισχύ 800 ίππων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...