Διέρρευσε το SUV της Ferrari, Purosangue (Φωτογραφίες)

Οι πρώτες εικόνες για το υπερυψωμένο μοντέλο από το Μαρανέλο είναι εδώ

  • -
  • -

Από την πρώτη στιγμή που η Ferrari πριν μερικά χρόνια ανακοίνωσε πως θα κατασκευάσει το πρώτο της SUV, ότι πρωτότυπο και αυτοκίνητο δοκιμής έχουμε δει μέχρι σήμερα δεν αποκάλυπτε το παραμικρό. Οι Ιταλοί φρόντιζαν το βαρύ καμουφλάζ να μην αφήνει ακάλυπτο ούτε ένα εκατοστό από την επιφάνεια της Purosangue, όπως ονομάζεται, αλλά οι νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βάζουν ένα απότομο τέλος σε αυτή την «μυστικοπάθεια».

Με εικόνες που μοιάζουν να έχουν τραβηχτεί μέσα από την γραμμή παραγωγής του ιταλικού μοντέλου, παίρνουμε μία γερή πρώτη γεύση από το πως θα μοιάζει το πρώτο SUV της Ferrari. Στο εμπρός μέρος έχουμε έναν συνδυασμό από σχεδιαστικά στοιχεία διαφόρων μελών της ήδη υπάρχουσας γκάμας, με τα φώτα να θυμίζουν αυτά της SF90, ενώ το «νεύρο» που κινείται κατά μήκος της μάσκας από το ένα φωτιστικό σώμα στο άλλο, θα λέγαμε πως θυμίζει ελαφρώς την πιο «ταξιδιάρικη» Roma.

ferrari-purosangue-suv-leak-1

Στο προφίλ του αυτοκινήτου τα μαύρης απόχρωσης φτερά στους θόλους των τροχών έρχονται να ακολουθήσουν τις τάσεις της εποχής, με τις περισσότερες επιλογές της SUV κατηγορίας του σήμερα να υιοθετούν μία παρόμοια σχεδιαστική φιλοσοφία. Περνώντας στο πίσω μέρος έχουμε μία ξεκάθαρη επιρροή από το νέο μικρό supercar της ιταλικής μάρκας, την 296 GTB, με τα φώτα να φέρουν ίδια μορφή και διάταξη. Το κάτω μέρος είναι λίγο πολύ Ferrari, με δύο διπλές απολήξεις να βρίσκονται στις άκρες ενός τεράστιου διαχύτη.

ferrari-purosangue-suv-leak-2

Τι θα κρύβεται κάτω από το καπό του πρώτο SUV της μάρκας ακόμη παραμένει άγνωστο, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές. Από υπερτροφοδοτούμενα V6 σύνολα με υβριδική τεχνολογία ή όχι, μέχρι τον κορυφαίο ατμοσφαιρικό V12 των 6,5 λίτρων που κινεί την 812 Superfast. Όποια κι αν είναι η τελική επιλογή, σίγουρα η Purosangue δεν πρόκειται να είναι τίποτα λιγότερο από καταιγιστική! Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε όσο πλησιάζουμε στην επίσημη παρουσίαση, με το SUV να περνά στην παραγωγή μέσα στο έτος και τις παραδόσεις να ξεκινούν το 2023.

Πηγή: carscoops

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...