Οι πίσω επιβάτες της BMW i7 θα μπορούν να δουν -κυριολεκτικά- σινεμά!

Μια εντυπωσιακή, τεράστια οθόνη θα αναλαμβάνει να ψυχαγωγήσει τους πίσω επιβάτες του ηλεκτρικού μοντέλου.

  • -
  • -

Η BMW δεν θα αργήσει να μας παρουσιάσει την ηλεκτρική ναυαρχίδα της, ένα αυτοκίνητο που θα αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας και της άνεσης, χωρίς να εκπέμπει ρύπους κατά την κίνησή του. Όπως οφείλει ένα τέτοιο μοντέλο, θα έχει πολλά εντυπωσιακά στοιχεία εξοπλισμού. Ένα από αυτά, αναμένεται να είναι μια μεγάλη οθόνη στο πίσω μέρος του, που θυμίζει οθόνη σινεμά! Οι επιβάτες που θα βρίσκονται στη δεύτερη σειρά θα μπορούν να απολαύσουν ταινίες και σειρές με πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της αυτοκίνησης άνεση.

Ονομάζεται BMW Theatre Screen και έχει διαγώνιο 31 ιντσών, που στην καμπίνα ενός αυτοκινήτου φαντάζει ακόμη μεγαλύτερη. Η πολυτέλεια στο εσωτερικό θα ενισχύεται από τις κυρτές οθόνες στο εμπρός τμήμα, αλλά και την οροφή με λεπτό LED φωτισμό που δημιουργεί μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Στο κομμάτι των χώρων, περιμένουμε ότι για τους πίσω επιβάτες θα υπάρχει ακόμη περισσότερη άνεση συγκριτικά με μια Σειρά 7, ενώ η απόδοση των κινητήρων αναμένεται υψηλή, προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις.

Δείτε ακόμη: Top 5: Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που φορτίζουν αστραπιαία 

Αν και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί, περιμένουμε ότι στην κορυφαία εκδοχή της θα έχει ισχύ 750 ίππων προερχόμενη από τρία ηλεκτρικά μοτέρ. Η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται και στους τέσσερις τροχούς, ενώ η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 120 kWh, για να εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία. Υπολογίζεται ότι με μια φόρτιση, θα μπορεί να διανύσει κάπου στα 600 χιλιόμετρα, νούμερο τουλάχιστον εντυπωσιακό. Για περισσότερες πληροφορίες θα χρειαστεί να περιμένουμε μερικούς μήνες, μέχρι να γίνει η επίσημη αποκάλυψη της ηλεκτρικής ναυαρχίδας της BMW.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...