Τρακάρισμα και εγκατάλειψη σε ζωντανή σύνδεση [video]

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε ένα ατύχημα το οποίο συνοδεύτηκε από εγκατάλειψη, τη στιγμή που ο δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ για την επικινδυνότητα της διασταύρωσης.

  • -
  • -

Ένας δημοσιογράφος στο Λος Άντζελες είχε πάει σε μια διασταύρωση η οποία θωρείται από τις πιο επικίνδυνες σε ολόκληρη την αμερικανική πόλη, προκειμένου να κάνει ρεπορτάζ σχετικά με τον αριθμό των τροχαίων που συμβαίνουν εκεί.

Ενώ ο ρεπόρτερ είχε ξεκινήσει την καταγραφή του video που θα έπαιζε αργότερα στη ροή του προγράμματος του καναλιού, στο φόντο έγινε ένα ακόμα ατύχημα, το οποίο λειτούργησε ως η απόλυτη επιβεβαίωση για όσα ανέφερε το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, ο οποίος ονομάζεται Gene Kang και εργάζεται για το κανάλι KTLA.

Ατύχημα live

Το επικίνδυνο σημείο είναι η διασταύρωση των οδών Hoover και 84ης και το περιστατικό συνέβη στις 26 Φεβρουαρίου. Στην αρχή του video βλέπουμε τον Kang να μιλάει στην κάμερα. Ξαφνικά ακούγεται μία κόρνα και ελάχιστα αργότερα ένα Honda Accord μπαίνει στη διασταύρωση χωρίς να επιβραδύνει, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα sedan μοντέλο της Genesis που περνούσε εκείνη τη στιγμή.

Ωστόσο, το περιστατικό δεν τελειώνει εδώ. Ο οδηγός του Accord δε σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή να σταματήσει ώστε να διευθετηθεί το ατύχημα. Αντίθετα, έκανε άμεσα αναστροφή και έφυγε επιταχύνοντας χρησιμοποιώντας τον ίδιο δρόμο από τον οποίο ήρθε. Δυστυχώς για τον ίδιο και ευτυχώς για όλους τους υπόλοιπους, κατά την αναστροφή ο μπροστά προφυλακτήρας αποκολλήθηκε εντελώς από το αυτοκίνητο και έμεινε πίσω.

Δείτε ακόμα: Περνώντας καλά με μια Taycan στο χιόνι [video]

Το τηλεοπτικό συνεργείο κάλεσε αμέσως το 911 (ο αριθμός έκτακτης ανάγκης στις Ηνωμένες Πολιτείες). Όταν έφτασε η αστυνομία βρήκε την μπροστά πινακίδα και κατάφερε να ταυτοποιήσει το αυτοκίνητο. Μάλιστα ανέφερε ότι νωρίτερα είχε εμπλακεί και σε άλλο αδίκημα. Γι’ αυτό ο οδηγός θέλησε να φύγει τόσο γρήγορα από το σημείο του ατυχήματος.

Μοναδική θετική πλευρά στο γεγονός αποτελεί ότι όλοι οι επιβάτες του Genesis είναι καλά στην υγεία τους, ενώ και οι υλικές ζημιές περιορίζονται μόνο στην πίσω πόρτα από τη μεριά του οδηγού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...