Ένα καινούργιο Audi RS6 έκανε… βουτιά σε ποτάμι (video)

Έχει περάσει και καλύτερες ημέρες αυτό το Audi RS6 Avant, πριν πέσει στο ποτάμι άθελά του και προκληθούν ζημιές που ενδέχεται να αγγίζουν τις 100.000€.

  • -
  • -

Το Audi RS6 Avant είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα για όσους ζητούν χώρους οικογενειακού, αλλά επιδόσεις supercar. Πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου χάρη στο διττό του χαρακτήρα, αλλά και την αντισυμβατική -για station wagon- εμφάνισή του. Το RS6 Avant που βλέπουμε εδώ όμως, δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Κατάφερε να πέσει μέσα σε ένα ποτάμι στη Γερμανία και του προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές. Όπως βλέπουμε, το όχημα καλύφθηκε με νερό, γεγονός καταστροφικό για το εσωτερικό, τον κινητήρα, τα ηλεκτρονικά, τα ηλεκτρολογικά… με λίγα λόγια, για όλα! Μάλιστα πρόκειται για τη νέα γενιά του RS6 Avant (C8) οπότε ο ιδιοκτήτης του δεν πρόλαβε να το χαρεί για πολύ. Σύμφωνα με τον ίδιο, κατέληξε από δικό του λάθος στο ποτάμι.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το θηριώδες Audi RS6 Avant

Ο 37χρονος ευτυχώς δεν χτύπησε και πρόλαβε να βγει έγκαιρα από το πανάκριβο Audi. Το μόνο που του προκλήθηκε, ήταν μια ήπια υποθερμία. Στη συνέχεια οι αρχές έπρεπε να απομακρύνουν το αυτοκίνητο από το ποτάμι. Για να το κάνουν αυτό, επιστρατεύτηκε μια ομάδα από έμπειρους δύτες, ένα sonar και ένας μεγάλος γερανός για την ανέλκυση. Όταν βγήκε στη στεριά το αυτοκίνητο, είδαν ότι οι ζημιές ήταν μεγαλύτερες από ότι νόμιζαν αρχικά. Σύμφωνα με τις αρχές, το κόστος επιδιόρθωσης ξεπερνά τις 100.000€ και δύσκολα θα καταφέρουν να το επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...