Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το νέο Volkswagen Amarok;

Η νέα γενιά του pick-up της γερμανικής φίρμας βρίσκεται προ των πυλών και πολύ σύντομα θα το δούμε στην τελική του μορφή.

  • -
  • -

Λίγο πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια, η Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα τα τελικά σκίτσα του νέου Amarok, το οποίο περιγράφεται ως ένα premium pick-up με εντυπωσιακή αισθητική, ξεχωριστό στυλ και κορυφαίες off-road δυνατότητες. Επίσης, εξοπλίζεται με καινοτόμα για την κατηγορία συστήματα υποβοήθησης οδηγού, κάνοντας τις καθημερινές μετακινήσεις πιο άνετες.

new amarok1

Καρδιά του νέου pick-up της θα είναι ένας V6 TDI κινητήρας. Σε συνδυασμό με τα επιθετικά και σπορ σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, το μοντέλο υπόσχεται άφθονη ροπή και δύναμη ρυμούλκησης. Την ίδια στιγμή, ο premium χαρακτήρας του έχει βελτιωθεί περαιτέρω, με το Amarok να αναμένεται να αποτελέσει το σημείο αναφοράς παγκοσμίως στα αγροτικά ενός τόνου, σε τομείς όπως η άνεση, η φιλοσοφία λειτουργίας, η συνδεσιμότητα και η γενικότερη ατμόσφαιρα στο εντελώς νέο εσωτερικό.

Σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, είναι μεγαλύτερο σε μήκος κατά δέκα ολόκληρα εκατοστά, φθανοντας τα 5,35 μέτρα, ενώ θα είναι και φαρδύτερο, προσφέροντας μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους, για παράδειγμα, για τα πόδια στη δεύτερη σειρά καθισμάτων. Θα μπορεί να φιλοξενήσει μία ευρωπαλέτα ανάμεσα στα περιβλήματα των τροχών – και φυσικά τα φορτία θα μπορούν να προσδεθούν με ασφάλεια. Την ίδια στιγμή, διατηρείται η μπάρα-προέκταση της διπλής καμπίνας, που χαρίζει ξεχωριστό στυλ και δίνει έμφαση στις δυναμικές αναλογίες του μοντέλου.

new amarok2

Volkswagen ID.LIFE: Πόσο θα κοστίζει το νέο, μικρό ηλεκτρικό;

Το Volkswagen Amarok θα μπει στην παραγωγή άμεσα, με το λανσάρισμά του στην παγκόσμια αγορά να προγραμματίζεται προς το φθινόπωρο. Στη χώρα μας αναμένεται στις αρχές του επόμενου έτους.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως, το όνομά του προέρχεται από τη γλώσσα των Ινουίτ, ιθαγενών της Βόρειας Αμερικής και σημαίνει «λύκος».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...