Οικογενειακό SUV: Hyundai Tucson ή Volkswagen Tiguan – Δείτε τι ψηφίσατε

Και τα δύο καταφέρνουν να ξεχωρίσουν στην αγορά, αλλά ο νικητής στο συγκεκριμένο poll είναι αδιαμφισβήτητος.

  • -
  • -

Όποιος ψάχνει να αγοράσει νέο αυτοκίνητο και κοιτάζει την κατηγορία των μεσαίων SUV, είναι βέβαιο πως θα εξετάσει την περίπτωση των Hyundai Tucson και Volkswagen Tiguan. Τα δύο μοντέλα γράφουν μια πετυχημένη πορεία στην ελληνική (και όχι μόνο) αγορά, ενώ δικαίως, συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πληρέστερες προτάσεις, με πληθώρα

Με αυτόματες εκδόσεις, δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης, αποδοτικούς κινητήρες, υβριδικά συστήματα, αλλά και πολλά επίπεδα εξοπλισμού, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε υποψήφιος αγοραστής θα βρει την ιδανική για εκείνον πρόταση. Παράλληλα έχουν να επιδείξουν προσεγμένη ποιότητα, υψηλή τεχνολογία και πολύ μεγάλους χώρους, με πορτμπαγκάζ άνω των 550 λίτρων και στις δύο περιπτώσεις.

Σε προηγούμενο άρθρο μας, σας παραθέσαμε αναλυτικά στοιχεία και για τα δύο, μαζί με δοκιμές που έχουμε πραγματοποιήσει, ώστε στη συνέχεια να ψηφίσετε ποιο θα ήταν η δική σας επιλογή. Έχοντας σαν δεδομένο ότι τα δύο μοντέλα είναι πολύ δημοφιλή, περιμέναμε ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί «στον πόντο». Ωστόσο, δεν είχαμε ντέρμπι, αλλά μια ξεκάθαρη νίκη για το Hyundai Tucson, το οποίο άφησε πίσω του το Volkswagen Tiguan.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι τα εξής:

  1. Hyundai Tucson - 70%
  2. Volkswagen Tiguan - 30%

Τα παραπάνω ποσοστά ισχύουν την στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν. Άλλωστε, αν κι εσείς δεν έχει ψηφίσει ακόμη, μπορείτε να μπείτε εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...