Γνωρίστε την Alfa Romeo Tonale μέσα από 6 video

Δες πως σκοπεύει η Tonale να περάσει της ιταλική μάρκα σε μία νέα εποχή

  • -
  • -

Η Alfa Romeo πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε την Tonale. Πρόκειται για την νέα προσθήκη της ιταλικής μάρκας στην SUV γκάμα της, που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα τόσο in-house όσο και στην κατηγορία. Στόχος με το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η Alfa Romeo να περάσει σε μία νέα εποχή, καθώς θέλει να επανεφεύρει τον σπορ χαρακτήρα για τον 21ο αιώνα.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα το πως σκοπεύει να το καταφέρει αυτό, η εταιρεία δημοσίευσε μία σειρά από video, με το καθένα να είναι εστιασμένο σε ένα χαρακτηριστικό του μοντέλου. Από τα νέα υβριδικά σύνολα, στοιχείο που συναντάμε για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο της Alfa, έως τα νέα μέσα συνδεσιμότητας που βρίσκουμε στην καμπίνα.

Θυμίζουμε πως το νέο C-SUV θα είναι διαθέσιμο τόσο σε δικίνητες αλλά και σε τετρακίνητες εκδόσεις, με κινητήρια σύνολα βενζίνης, diesel και υβριδικά. Οι ιπποδυνάμεις θα ξεκινούν από τους 130 ίππους και θα αγγίζουν τους 275 στην κορυφαία plug-in hybrid Q4 έκδοση. Φυσικά ο καταιγισμός νέων τεχνολογικών μέσων που θα την περιβάλλουν αφορά τόσο την ψυχαγωγία και την άνεση, με τις δύο οθόνες για τον πίνακα οργάνων και το infotainment στην καμπίνα να έχουν συνολική διάσταση 22,5", αλλά και την ασφάλεια. Τα συστήματα ADAS της Tonale περιλαμβάνουν εκτός των άλλων τα: Intelligent Adaptive Cruise Control, Lane Centering, Autonomous Emergency Braking, Drowsy Driver Detection και Blind Spot Detection, ενώ τα νέα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης προσφέρουν και δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 2.

Πατήστε εδώ για να δείτε την επίσημη παρουσίαση της Alfa Romeo Tonale

Παρακάτω θα βρείτε όλα τα σχετικά video:

Οδική συμπεριφορά


Κινητήρες


Τεχνολογία


Σχεδιασμός



Ποιότητα κατασκευής



Υπηρεσίες

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...