Οι Γερμανοί ψήφισαν: Καλύτερο «ξένο» σεντάν η Alfa Romeo Giulia

Παρά την ευρεία αποδοχή του Tesla Model 3, οι Γερμανοί ψήφισαν την Alfa Romeo Giulia ως το καλύτερο μη-γερμανικό μεσαίο μοντέλο.

  • -
  • -

Η Alfa Romeo Giulia θεωρείται ένα από τα πιο απολαυστικά αυτοκίνητα. Οδηγοκεντρική, με άψογη οδική συμπεριφορά, εκπληκτικές καμπύλες και ξεχωριστή εμφάνιση, κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή.

giulia award1

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι στα βραβεία του γερμανικού περιοδικού «auto motor und sport» αναδεικνύεται κάθε χρόνο ως το καλύτερο μοντέλο στην κατηγορία την μεσαίων μοντέλων (D Segment) εκτός Γερμανίας. Το ιταλικό sport sedan έχει κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο 5 φορές, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική προτίμηση που διατηρεί για το όχημα της Alfa Romeo το γερμανικό κοινό, παρά την όλο και μεγαλύτερη αποδοχή που απολαμβάνει π.χ. το Tesla Model 3.

Δείτε την ολοκαίνουρια Alfa Romeo Tonale

Τη φετινή χρονιά περισσότεροι από 100.000 αναγνώστες έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία, με την Alfa Romeo Giulia να κατακτά την πρώτη θέση με ποσοστό 18,8%, επικρατώντας πολύ ισχυρών αντιπάλων.

giulia award2

Η Giulia με το βραβείο «Best Cars 2022» συνεχίζει να διευρύνει την πλούσια συλλογή τίτλων που έχει κατακτήσει και η οποία περιλαμβάνει εκτός των άλλων και το βραβείο σχεδίασης «Red Dot Award». Βασισμένες στην καινοτόμα πλατφόρμα «Giorgio», οι Giulia και Stelvio έχουν διακριθεί σε όλο τον κόσμο, από την Αυστραλία και την Ιαπωνία, μέχρι τις ΗΠΑ και βέβαια την Ευρώπη.

Συνδυάζοντας με έναν μοναδικό τρόπο την υψηλή τεχνολογία, την απόλυτη οδηγική αίσθηση και τη δυναμική, όσο και κομψή, σχεδίαση, οι Giulia και Stelvio αποτελούν σημείο αναφοράς στις κατηγορίες τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...