Τέλος η Akrapovic για την Abarth - Οι λόγοι του διαζυγίου

Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει ένα πανίσχυρο, απολαυστικό και με εκπληκτικό ήχο αυτοκίνητο, αξίας 35.000 περίπου ευρώ, πρέπει να βιαστεί.

  • -
  • -

Στα τέλη του 2021, η Abarth παρουσίασε την πλέον σκληροπυρηνική έκδοση 695 Esseesse. Εστιάζοντας στη μείωση του βάρους και την κορυφαία απόδοση, οι μηχανικοί της ιταλικής εταιρείας εφοδίασαν το μοντέλο με κορυφαία περιφερειακά στοιχεία όπως: το νέο καπό από αλουμίνιο που είναι κατά 25% ελαφρύτερο από το συμβατικό, το εντυπωσιακό ρυθμιζόμενο αεροδυναμικό στοιχείο «Spoiler ad Assetto Variabile», ανάρτηση με αμορτισέρ KONI τεχνολογίας FSD και στους δύο άξονες, σύστημα πέδησης με αεριζόμενους δίσκους σε όλους τους τροχούς, τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo, αλλά και το φίλτρο αέρα της BMC.

abarth 695 1

Ως επισφράγιση των παραπάνω κορυφαίων επιλογών, το 695 Esseesse εφοδιάστηκε και με το σύστημα εξαγωγής της Akrapovic, το οποίο εκτός από τη βελτίωση της απόδοσης συμβάλει και στην ακουστική πανδαισία που προσφέρει το μοντέλο της Abarth.

Αυτό το Abarth θα το αγοράσουν 150 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο

Με τη συνολική παραγωγή των 1.390 μονάδων (695 αυτοκίνητα χρώματος Scorpion Black και επιπλέον 695 σε χρώμα Campovolo Grey) να έχει σχεδόν εξαντληθεί, το 695 Esseesse είναι το τελευταίο μοντέλο της Abarth που θα αξιοποιεί το συγκεκριμένο σύστημα εξαγωγής, λόγω των αυστηρότερων προδιαγραφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν στις εκπομπές θορύβου από τα επιβατικά αυτοκίνητα, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν τον προσεχή Ιούλιο. Με μόλις λίγες δεκάδες 695 Esseesse να περιμένουν ακόμα τον ιδιοκτήτη τους, η συλλεκτική αξία του μοντέλου ενισχύεται περαιτέρω από αυτή την ιδιαιτερότητα.

abarth 695 2

Υπενθυμίζουμε ότι το Abarth 695 Esseesse εφοδιάζεται με τον κινητήρα 1.4 T-Jet απόδοσης 180 ίππων και 250 Nm ροπή, επιτυγχάνοντας τις κορυφαίες επιδόσεις στη σειρά 595/695, με επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε 6,7 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 225 km/h και κάλυψη των 400 μέτρων από στάση σε 15,1 δευτερόλεπτα.


abarth 695 3

Το εξαιρετικά συλλεκτικό νέο Abarth 695 Esseesse είναι διαθέσιμο και στην Ελληνική αγορά, με 35.350 ευρώ, ενώ όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας καλύπτεται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 km και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...