Ποια εταιρεία αυτοκινήτων αναζητούν οι περισσότεροι στο internet;

Η συγκεκριμένη μάρκα έχει εξαιρετική απήχηση στη χώρα μας ενώ πετυχαίνει το στόχο των περισσότερων διαδικτυακών αναζητήσεων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

  • -
  • -

Κάθε χρόνο η Google, ως η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο, δημοσιεύει πολλά στατιστικά. Στον κόσμο του αυτοκινήτου το «μετάλλιο» για τις περισσότερες αναζητήσεις κολακεύει ιδιαίτερα μια εταιρεία, ειδικά αν αυτή το κατακτά συχνά και διατηρεί τη δημοτικότητά της. Για το 2021, η αυτοκινητοβιομηχανία με τα περισσότερα «χτυπήματα» στο internet ήταν η Toyota. Η ιαπωνική μάρκα πήρε τον τίτλο και το 2020, αλλά και το 2018.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ TOYOTA YARIS CROSS HYBRID  

Μάλιστα κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και την Tesla, μια μάρκα που έχει γίνει trend και ο CEO της, εκτός από πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και «μεγάλο» όνομα στον κόσμο των επιχειρηματιών, απασχολεί συχνά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Toyota κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις 47 από τις 154 χώρες που υπάρχουν δεδομένα.  Σίγουρα, η παρουσίαση νέων μοντέλων με μεγάλο ενδιαφέρον έδωσε μεγάλο “boost” στο ενδιαφέρον του κόσμου.

Η μάρκα με τις περισσότερες αναζητήσεις στην Ελλάδα

Η Toyota είναι ο ηγέτης στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς, οπότε θα περιμέναμε ότι και στην Ελλάδα η ιαπωνική μάρκα θα στέκεται στην κορυφή των αναζητήσεων. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Για το 2021, η εταιρεία αυτοκινήτων που ψάξαμε πιο πολύ ήταν η BMW! Η γερμανική φίρμα παίρνει τη δεύτερη θέση πίσω από την Toyota σε επίπεδο παγκόσμιων αναζητήσεων, οπότε τα αποτελέσματά της για το έτος που μας πέρασε, ήταν πολύ καλά. Να σημειώσουμε μάλιστα, ότι το 2019 (η μοναδική χρονιά που «έχασε» η Toyota), η BMW ήταν η εταιρεία με τις περισσότερες αναζητήσεις στο παγκόσμιο internet.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...