Ποια είναι η νέα "καυτή" έκδοση του Volkswagen Golf;

Η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε ότι τον Φεβρουάριο θα παρουσιάσει ένα απίστευτα γρήγορο και συναρπαστικό Golf.

  • -
  • -

Έχοντας ήδη αποκαλύψει και λανσάρει μια πλήρη σειρά ισχυρότατων εκδόσεων του Golf, όπως τις GTD, GTE, GTI και R, άπαντες αναρωτιούνται ποιο είναι αυτό το νέο hot hatch που θα δούμε τον επόμενο μήνα από τη Volkswagen.

Η γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία της νέας εκδοχής του μοντέλου, την οποία συνόδευσε με τη φράση: «Εξαιρετικά Γρήγορος Μεταφορέας». Το αυτοκίνητο θα διακρίνεται για τις εκπληκτικές επιδόσεις και τη συναρπαστική οδική συμπεριφορά. Πως όμως θα ονομάζεται και ποιες είναι οι προδιαγραφές κανείς δεν γνωρίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ GOLF GTE

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του οχήματος θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Φεβρουάριο. Κάποιοι εικάζουν πως πρόκειται για το ισχυρότερο Golf όλων των εποχών, αλλά αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί με σιγουριά.

Θυμίζουμε ότι αυτήν τη στιγμή, η πιο γρήγορη έκδοση του μοντέλου είναι η R. Τροφοδοτείται με τον δίλιτρο turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 320 ίππων και 420 Nm ροπής και φέρει σύστημα τετρακίνησης 4Motion. Επιταχύνει στη διαδικασία των 0-100 km/h σε μόλις 4,7 sec, αναπτύσσοντας τελική ταχύτητα 250 km/h (ηλεκτρονικά περιορισμένη).

Το Golf R είναι διαθέσιμο προς πώληση και στην Ελλάδα, με την τιμή να ορίζεται στα 52.200 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...