Η πρώτη ηλεκτρική Bugatti έχει μόνο 2 τροχούς

Αν θες ένα κορυφαίο ηλεκτρικό πατίνι που διαθέτει ακόμη και ABS, τότε δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στη Bugatti.

  • -
  • -

Η φημισμένη γαλλική φίρμα από το Molsheim η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή αυτοκίνητων υπερ-υψηλών επιδόσεων, λάνσαρε ένα πατίνι που θα ενθουσιάσει τους φίλους των αστικών μετακινήσεων. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Bytech International και περιγράφεται ως ηλεκτρικό αναδιπλούμενο σκούτερ.

bugatti paitini1

Χάρη στη χρήση ελαφρών και ανθεκτικών υλικών, όπως μαγνησίου και αλουμινίου, το βάρος έχει περιοριστεί στα 15,9 κιλά. Τροφοδοτείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 700 watt που εξασφαλίζει αυτονομία 36 km και ανώτερη ταχύτητα 30 km/h. Διαθέτει τρία προγράμματα οδήγησης (Economy, City και Sport) καθώς και λειτουργία cruise control.

Δείτε πόσο κοστίζει το νέο αυτοκίνητο της Bugatti

bugatti patini2

Η μπαταρία είναι φορητή και αφαιρείται εύκολα. Το πατίνι έχει φωτιζόμενη βάση, φλας, ακόμη και σύστημα φρεναρίσματος με ABS στον πίσω τροχό. Διακοσμητικά και φινίρισμα εντυπωσιάζουν – όπως άλλωστε σε όλες τις Bugatti – με το σήμα της μάρκας να πρωταγωνιστεί στον σκελετό, όπως και το μονόγραμμα «ΕB» προς τιμήν του Ettore Bugatti.

bugatti patini3

Όσο για την τιμή, αν και η εταιρεία δεν αναφέρει το παραμικρό, είναι βέβαιο πως απευθύνεται σε πελάτες με πολύ βαριά πορτοφόλια. Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν την επιλογή μεταξύ τριών χρωμάτων (Agile Blue, Silver και Black) και σύμφωνα με τον κατασκευαστή, όποιος το χρησιμοποιεί δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 110 κιλά σωματικού βάρους.

bugatti patini5

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...