Η ξεχωριστή καντίνα της Peugeot

H γαλλική φίρμα δημιούργησε ένα εντυπωσιακό food truck, μια καντίνα που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του γρήγορου και ποιοτικού φαγητού.

  • -
  • -

Peugeot και Whirlpool συνεργάστηκαν για να προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία και να παρέχουν στους πελάτες φαγητό υψηλού επιπέδου. Με τη βοήθεια του τμήματος Design Lab της γαλλικής μάρκας, δημιούργησαν ένα μοναδικό food truck, εμπνευσμένο από τον κόσμο των μπιστρό και της γαστρονομίας.

peugeot food1

Στην ξεχωριστή αυτή καντίνα, ο σεφ βρίσκεται ίδιο ύψος με τους πωλητές για μια πιο φιλική προσέγγιση κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων. Στο πίσω μέρος της καντίνας υπάρχει ένα σύστημα πολυμέσων με προηγμένο σύστημα ήχου και μεγάλη οθόνη εμπνευσμένη από το «Le Bistrot du Lion» που μεταδίδει σεμινάρια και εξηγεί τα χαρακτηριστικά των φούρνων του food truck.

Peugeot: Τέλος οι κινητήρες βενζίνης και diesel στην Ευρώπη το 2030

Το food truck βασίζεται στο μοντέλο Expert και τροποποιήθηκε κατάλληλα από την εταιρεία BCC. Χιλιάδες τυχεροί σε διάφορες πόλεις έχουν τη δυνατότητα να το δουν από κοντά και να απολαύσουν τις γευστικές απολαύσεις των σεφ, χάρη στο Whirlpool Experience Tour.

peugeot food2

Πρόκειται για μια περιοδεία που ξεκίνησε πέρυσι με 20 επισκέψεις πόλεων και θα εκκινήσει εκ νέου τον ερχόμενο Απρίλιο. Το Whirlpool Experience Tour είναι αναπόσπαστο μέρος της επικοινωνιακής στρατηγικής της μάρκας. Αυτό το ξεχωριστό επικοινωνιακό εργαλείο προορίζεται για χρήση B2B και απευθύνεται στους πωλητές του δικτύου λιανικής της Whirlpool, σε ειδικούς στο χώρο της γαστρονομίας, καθώς και σε εμπόρους σε όλη τη Γαλλία, ενώ θα συμμετάσχει σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...