Ποια Porsche πουλήθηκε για σχεδόν 2 εκατ. δολάρια;

Είναι μοντέλο 26 ετών και ακόμη και τώρα μαγεύει τους οδηγούς με τις εκπληκτικές προδιαγραφές της.

  • -
  • -

Η Porsche Carrera GT που βλέπετε στις φωτογραφίες παρήχθη το 2005 και είναι μία από τις συνολικά 1.270 μονάδες που κατασκευάστηκαν. Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε κόκκινη απόχρωση Guards Red και οι επιφάνειες του εσωτερικού καλύπτονται από μαύρη δερμάτινη επένδυση. Φέρει αρκετά κομμάτια από ανθρακονήματα και αφαιρούμενα πάνελ οροφής.

carrera gt1

Τροφοδοτείται από τον ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα χωρητικότητας 5,7 λίτρων απόδοσης 612 ίππων και 590 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με εξάρι μηχανικό κιβώτιο. Οι επιδόσεις του γερμανικού sportcar εντυπωσιάζουν, με τα πρώτα 100 km/h από στάση να επιτυγχάνονται σε 3,9 sec και τα 0-200 σε 9,9΄΄. Όσο για τη βελόνα του κοντέρ, τερματίζει στα 330 km/h.

carrera gt2

Φρένα, αεροδυναμικά βοηθήματα και πίσω πτέρυγα έχουν εμπνευστεί από τα αγωνιστικά οχήματα της εποχής. Στο σαλόνι, τα αλουμινένια διακοσμητικά συνδυάζονται άψογα με τα carbon στοιχεία, το δέρμα και το ξύλο. Τα μπάκετ καθίσματα παρέχουν άριστη στήριξη στο σώμα και στο στερεοφωνικό σύστημα Porsche Online Pro stereo φροντίζει για τη διασκέδαση οδηγού και συνοδηγού.

Πόσο πουλήθηκε η Porsche του Diego Maradona;

Η συλλεκτική Carrera GT άνηκε μέχρι πρότινος σε έναν κύριο από την Αριζόνα. Πρόσφατα βγήκε σε δημοπρασία, με έναν συλλέκτη να προσφέρει το ποσό των 1.902.000 δολαρίων για να την κάνει δική του.

carrera gt3

Μαζί με το υπέροχο sportcar το οποίο έχει διανύσει μόλις 1.241 km και παραμένει σε άριστη κατάσταση, ο τυχερός ιδιοκτήτης έλαβε ένα σετ αποσκευών, δύο εργοστασιακά κλειδιά και φυσικά τα επίσημα βιβλία συντήρησης του κατασκευαστή.
carrera gt4

carrera gt5

carrera gt6

carrera gt7

carrera gt7

carrera gt8

πηγή: bringatrailer.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...