Έτσι θα είναι το εσωτερικό των επόμενων Volvo

Μίνιμαλ αισθητική κι ένα σύστημα πολυμέσων με εκπληκτικές δυνατότητες, θα έχουν τα μελλοντικά αυτοκίνητα της σουηδικής φίρμας.

  • -
  • -

Ριζικά αναβαθμισμένα τόσο από πλευράς σχεδίασης, όσο και τεχνολογιών θα είναι τα επόμενα μοντέλα της Volvo. Οι Σουηδοί ετοιμάζουν ήδη τον διάδοχο του μεγάλου SUV της γκάμας, με το εσωτερικό του οχήματος να εντυπωσιάζει.

Στόχος της Volvo είναι να προσφέρει σε οδηγό και επιβάτες μια μοναδική εμπειρία ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Για να το επιτύχει αυτό συνεργάστηκε με την Qualcomm Technologies, δημιουργώντας ένα σύστημα Infotainment που λειτουργεί με εκπληκτικές ταχύτητες.

volvo snapdragon1

Η Snapdragon Cockpit Platforms της Qualcomm σχεδιάστηκε έτσι ώστε να αποτελεί έναν κεντρικό κόμβο για υπολογιστικά συστήματα υψηλής απόδοσης. Είναι σε θέση να καλύψει τις εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις γραφικών, ήχου και τεχνητής νοημοσύνης στο επερχόμενο αμιγώς ηλεκτρικό SUV, ενώ ταυτόχρονα έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Αλλάζει τελείως το Volvo XC90

Χάρη στη χρήση της πιο πρόσφατης Snapdragon Automotive Platforms, το επόμενης γενιάς σύστημα infotainment της Volvo Cars θα είναι πάνω από δύο φορές πιο γρήγορο, ενώ η παραγωγή γραφικών θα έχει έως και δέκα φορές μεγαλύτερη ταχύτητα. Απρόσκοπτη θα είναι και η συνδεσιμότητα, με την ποιότητα βίντεο να συγκρίνεται με αυτή των κορυφαίων tablet.

volvo snapdragon2

«Στόχος μας είναι να συνδράμουμε τη Volvo Cars, ενσωματώνοντας προηγμένη, επεκτάσιμη και αναβαθμίσιμη τεχνολογία που θα προσφέρει premium εμπειρίες σήμερα και στο μέλλον για τους πελάτες της», δήλωσε ο Enrico Salvatori, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος ΕΜΕΑ της Qualcomm Europe, Inc. «Είμαστε περήφανοι για την εστιασμένη οργάνωσή μας στον χώρο του αυτοκινήτου στην Ευρώπη, που εκτείνεται από τη σχεδίαση και την κατασκευή, έως τις υπηρεσίες, το προϊοντικό marketing, την τοποθέτηση και το λανσάρισμα στην αγορά».

Η συνεργασία περιλαμβάνει μελλοντικές βελτιώσεις που θα γίνονται σταδιακά μέσω ασύρματων ενημερώσεων. Δημιουργεί επίσης μία στέρεη βάση που επιτρέπει στη Volvo να συνεχίσει να προσφέρει premium, διασυνδεδεμένες, έξυπνες και άμεσες σε απόκριση εμπειρίες στο μέλλον.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...