Οι οδηγοί των Volvo έχουν και YouTube στην κεντρική οθόνη

Αν έχεις νέο μοντέλο της Volvo θα μπορείς να παρακολουθείς YouTube από την οθόνη. Αλλά σε ποιες περιπτώσεις θα γίνεται αυτό;

  • -
  • -

Τα αυτοκίνητα και συγκεκριμένα οι οθόνες τους μετατρέπονται σε tablet, ενσωματώνοντας εφαρμογές και υπηρεσίες για τη διασκέδαση οδηγών και συνεπιβατών. Σύντομα, η Volvo θα θέσει στη διάθεση των πελατών της τη δημοφιλή πλατφόρμα YouTube.

youtube volvo1

Η γνωστή πλατφόρμα θα προσφέρεται για download στα μοντέλα Volvo μέσω του Google Play με βάση το λογισμικό Android. Έτσι, σε μια στάση για φόρτιση του οχήματος ή κατά την αναμονή έξω από το σχολείο των παιδιών, οι οδηγοί θα μπορούν να αξιοποιήσουν αυτό το διάλειμμα απολαμβάνοντας live streaming, ειδήσεις, εκπομπές ή το πιο πρόσφατο βίντεο του αγαπημένου τους παραγωγού. Σε κάθε περίπτωση, η προσθήκη της υπηρεσίας κάνει την αναμονή στο αυτοκίνητο πιο ευχάριστη, είτε περιμένει κανείς ένα φίλο είτε συνοδεύει τα παιδιά σε κάποια δραστηριότητα.
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ XC90

Φυσικά, η Volvo Cars δεν κάνει τον παραμικρό συμβιβασμό στην ασφάλεια και θα επιτρέπει την παρακολούθηση βίντεο μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι πλήρως σταθμευμένο.

Εκτός από την αναπαραγωγή βίντεο, η Volvo Cars και η Google ανακοινώνουν σήμερα ότι οι πελάτες σύντομα θα μπορούν να κάνουν λήψη εφαρμογών πλοήγησης όπως η Sygic και η Flitsmeister, εφαρμογών φόρτισης όπως η Chargepoint και η Plugshare και εφαρμογών στάθμευσης όπως η SpotHero και η ParkWhiz όπου είναι διαθέσιμες.

youtube volvo2

Στόχος της σουηδικής φίρμας είναι να μεταβάλλει ουσιαστικά τα μοντέλα της σε έξυπνες συσκευές. Η διασύνδεση με το Google Assistant και η εισαγωγή του YouTube επιτρέπουν στα οχήματα να λειτουργούν ως προέκταση του οικείου περιβάλλοντος των οδηγών. 

Συνδυάζοντας ένα infotainment σύστημα που μπορεί να ανταγωνιστεί πολλές παρόμοιες οικιακές συσκευές, αλλά και τον έμφυτο ξεκούραστο χαρακτήρα των εσωτερικών Volvo -προστατευμένα περιβάλλοντα που απομονώνουν τους εξωτερικούς θορύβους και προσφέρουν άνετες θέσεις-, το αυτοκίνητο μπορεί να χρησιμεύσει ως επιπλέον προσωπικός χώρος, απαλλαγμένος από περισπασμούς. Καθώς η προσφορά της Volvo Cars περιλαμβάνει επίσης απεριόριστα δεδομένα, οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν YouTube για όσο επιθυμούν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...