Aφεντικό μεγάλης εταιρείας έβγαλε το κοστούμι και άρχισε τα donuts [video]

Θέλησε να διαπιστώσει από πρώτο χέρι πως θα είναι τα μελλοντικά αμιγώς ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα Ράλι

  • -
  • -

Συνήθως φοράει κοστούμι και καλογυαλισμένα σκαρπίνια. Η ημέρα του είναι γεμάτη από ραντεβού και συσκέψεις. Το ωράριο του πλήρες και οι ευθύνες πολλές. Απολύτως λογικό βέβαια, καθώς πρόκειται για τον επικεφαλής μιας εκ των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών, τον Thomas Schäfer.

Ο CEO της Skoda διασκεδάζει ενίοτε όταν βρίσκει τον χρόνο. Πρόσφατα, έβαλε την αγωνιστική φόρμα – την πήρε δανεική από τον επαγγελματία οδηγό Jan Kopecky – προκειμένου να πάρει μια γεύση από την επόμενη γενιά των rally car.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ BEST SELLER SUV ΤΗΣ SKODA

Δοκίμασε με τη βοήθεια του 14 φορές πρωταθλητή Αυστρίας στα Ράλι, Raimund Baumschlager, το πρωτότυπο RE-X1, ένα ηλεκτρικό αγωνιστικό όχημα, το οποίο βασίζεται στο άκρως επιτυχημένο Fabia Rally2.

Το αυτοκίνητο τροποποιήθηκε από την Skoda Αυστρίας σε συνεργασία με την Baumschlager Rallye & Racing η οποία ειδικεύεται στους ηλεκτροκινητήρες και τις μπαταρίες. Είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο και αποδίδει 260 kW ισχύος και 600 Nm ροπής.

Ο Raimund Baumschlager υποδέχθηκε τον ισχυρό άνδρα της τσεχικής μάρκας στο δεξί μπάκετ κάθισμα του RE-X1, κάνοντας donuts, επιταχύνοντας βίαια και πραγματοποιώντας γρήγορους ελιγμούς. Ο CEO το απόλαυσε πραγματικά, συγχαίροντας τις εταιρείες για τι δουλειά που έχουν κάνει.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...