Αυτό είναι το best seller SUV της Skoda για το 2021

Η παραγωγή του έχει ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο μονάδες, με το Karoq να αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή της Skoda, συμβάλλοντας σημαντικά στη ραγδαία ανάπτυξη της μάρκας

  • -
  • -

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την άνοιξη του 2017 και σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Αυτήν τη στιγμή διατίθεται σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως, με παραγωγικές μονάδες στην Τσεχία, τη Σλοβακία, τη Ρωσία και την Κίνα.

skoda karoq1

Το Karoq έχει συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχία της Skoda, με την τσεχική φίρμα να κερδίζει το στοίχημα της εισόδου στα compact SUV. Στα τέσσερα χρόνια κυκλοφορίας του, έχουν πουληθεί πάνω από 500.000 αυτοκίνητα, με τη φετινή χρονιά να είναι η καλύτερη. Μέχρι στιγμής, είναι το SUV με τις περισσότερες πωλήσεις για τη μάρκα και το δεύτερο πιο δημοφιλές μοντέλο συνολικά, μετά την Octavia.

skoda karoq2

Το όνομά του, παραπέμπει στη γλώσσα των αρχικών κατοίκων της Αλάσκας, των Alutiiq. Με τις compact διαστάσεις του, τη λειτουργία εκτός δρόμου, την υψηλή απόσταση από το έδαφος καθώς και το προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης, το μοντέλο είναι ιδανικό για κίνηση τόσο μέσα σε αστικά περιβάλλοντα όσο και σε ταξίδια. Η ευρυχωρία της καμπίνας και το μεγάλο πορτμπαγκάζ, εκτιμώνται δεόντως από τους οικογενειάρχες, όπως και τα προαιρετικά πίσω καθίσματα VarioFlex.

Στο συνολικό πακέτο, περιλαμβάνονται η κορυφαία ενεργητική και παθητική ασφάλεια, τα πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, η εξαιρετική συνδεσιμότητα και η πληθώρα Simply Clever χαρακτηριστικών.

skoda karoq3

Εκτός από ιδιαίτερα δημοφιλές στους πελάτες, το Skoda Karoq χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον διεθνή ειδικό Τύπο, όπως αποδεικνύεται από τα πολυάριθμα βραβεία που έχει κερδίσει από το ντεμπούτο του, το 2017.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...