Τετράτροχος θησαυρός ανακαλύφθηκε σε αποθήκη [video]

Δεκάδες αυτοκίνητα, πολλά εκ των οποίων σπανίζουν, εντοπίστηκαν σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη σε επαρχία της Βρετανίας.

  • -
  • -

Για πολλά χρόνια κανείς δεν γνώριζε ότι σε αυτό το δάσος, σε ένα παλιό οίκημα που είχε εγκαταλειφθεί, φιλοξενούνταν τόσα αυτοκίνητα ανεκτίμητης αξίας. Ο ιδιοκτήτης τα είχε παρατήσει χωρίς να ενημερώσει κανέναν, με τα υπέροχα τετράτροχα να σκουριάζουν στην υγρασία της βρετανικής υπαίθρου.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, πρόκειται για «θυσαυρό» της αυτοκίνησης. Ανάμεσα στα οχήματα που ανακαλύφθηκαν είναι δύο συλλεκτικές Porsche 356, μία 924 και η πρώτη 911, κάποιες σπάνιες Aston Martin, Bentley και Jaguar, μια Lotus που μόνο οι συλλέκτες έχουν στην κατοχή τους, αλλά και ιστορικά μοντέλα βρετανικών φιρμών που δεν δραστηριοποιούνται πλέον.

car farm1

Το σύνολο των οχημάτων είναι σε άσχημη κατάσταση. Κάποια από αυτά με μια πλήρη ανακατασκευή μπορούν να επανέλθουν. Το ποιος θα διαχειριστεί την εξαιρετική αυτή συλλογή δεν το γνωρίζουμε. Το μόνο βέβαιο είναι πως αρκετοί λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων με πλούσια οικονομική επιφάνεια θα ενδιαφερθούν για κάποια από αυτά τα «διαμάντια».

Αυτό που απασχολεί τους ειδικούς αυτήν την στιγμή όμως, είναι να εντοπίσουν τον άνθρωπο στον οποίο άνηκε η συλλογή. Να διαπιστώσουν αν είναι εν ζωή ή όχι και αν υπάρχει κάποιος διάδοχός του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...