Ποια μάρκα αυτοκινήτων αναδείχθηκε Καλύτερος Εργοδότης;

Αναδείχθηκε ένας από τους δημοφιλέστερους εργοδότες της εποχής μας στο διαβιομηχανικό ανταγωνισμό και «Πιο Ελκυστικός Εργοδότης Παγκοσμίως» σε επίπεδο αυτοκινητοβιομηχανίας.

  • -
  • -

Το BMW Group διαμορφώνει την κινητικότητα του αύριο, καθιστώντας την ηλεκτρική, ψηφιακή και κυκλική. Παραμένοντας σταθερά επικεντρωμένη στο στόχο της, η γερμανική εταιρεία μπορεί να προσφέρει συναρπαστικές θέσεις εργασίας προσανατολισμένες στο μέλλον.

ΠΩΣ Η BMW ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΠΣ

Στη φετινή έρευνα για τον «Πιο Ελκυστικό Εργοδότη Παγκοσμίως» με τη συμμετοχή περίπου 221.000 σπουδαστών προερχόμενων από τις δέκα ισχυρότερες οικονομίες που πραγματοποιήθηκε στο Universum, το BMW Group αναδείχτηκε ο καλύτερος εργοδότης στη βιομηχανία αυτοκινήτου παγκοσμίως ανεξαρτήτως target group.

bmw ergodotis1

Η γερμανική φίρμα επικράτησε σε μία πολύ ανταγωνιστική διεθνή αγορά για τα καλύτερα ταλέντα. Στην κατηγορία «engineering», φλέρταρε με την κορυφή, κατακτώντας την τρίτη θέση, πίσω από τις Google και Microsoft. Σε έρευνα μεταξύ των φοιτητών IT, το BMW Group ήταν η μοναδική εταιρεία της βιομηχανίας μεταξύ των γιγάντων της τεχνολογίας και η μοναδική από το χώρο του αυτοκινήτου που κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα, με μία ένατη θέση.

bmw ergodotis2

Επίσης, αναδείχθηκε ο πιο ελκυστικός εργοδότης από νεαρούς επαγγελματίες στη Γερμανία στο Trendence Professionals Barometer για δέκατη συνεχή χρονιά. Το BMW Group είναι επίσης ένας πολύ δημοφιλής εργοδότης μεταξύ των ειδικευμένων εργατών: Στο Trendence Skilled Workers Barometer 2021, όπου συμμετείχαν σχεδόν 50.000 εργαζόμενοι στη Γερμανία, η εταιρεία κατατάχθηκε δεύτερη και επομένως βελτίωσε τη θέση της από πέρσι. Στην έρευνα των φοιτητών όπου αξιολογείται πόσο ελκυστική είναι η εταιρεία στους εργαζόμενους, κατατάχθηκε και πάλι 4η και επομένως έχει ισχυροποιηθεί στο Trendence Student Barometer. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι το 91% δήλωσε περήφανο που εργάζεται στο BMW Group.

Ταλέντα για μία προοδευτική, ψηφιακή και βιώσιμη κινητικότητα

Η βαυαρική μάρκα προσφέρει ποικίλες ελκυστικές προοπτικές. Κατά βάση, αυτό περιλαμβάνει συναρπαστικά προϊόντα που όχι μόνον αναπτύχθηκαν εικονικά, αλλά έχουν υλοποιηθεί και κυκλοφορούν στον δρόμο. Αυτό προσελκύει κυρίως άτομα με ταλέντο στην Τεχνολογία Πληροφοριών (IT), των οποίων οι καινοτομίες είναι κρίσιμες για την κινητικότητα του αύριο.

bmw ergodotis3

Η BMW αναζητά επίσης ειδικούς σε μελλοντικούς τομείς δραστηριοτήτων όπως η έρευνα μπαταριών, η αυτοματοποιημένη οδήγηση, η τεχνητή νοημοσύνη (AI), η ανάπτυξη λογισμικού και η ασφάλεια τεχνολογίας πληροφοριών (IT security), αλλά και ειδικούς IT για βάσεις δεδομένων και συστήματα cloud, καθώς και προγραμματιστές εφαρμογών (app developers) για συστήματα infotainment και ψυχαγωγίας.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 2 ACTIVE TOURER

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανακαλύψουν οι ίδιοι τι σημαίνει να εργάζεσαι στο BMW Group στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (BMW Group Careers). Επίσης μπορούν να βρουν πληροφορίες πότε ανοίγουν θέσεις για άμεση εγγραφή και προγράμματα πρακτικής άσκησης (internships), και να κάνουν απευθείας αίτηση στις σελίδες καριέρας του BMW Group.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...