Αυτή η Lancia Delta Integrale θα σπάσει κάθε ρεκόρ τιμής

Είναι σπάνια, παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση και κοστίζει όσο μια Ferrari.

  • -
  • -

Στον χώρο των τεσσάρων τροχών, η Lancia Delta Integrale θεωρείται θρύλος. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έχει γράψει ιστορία, ένα μοντέλο που απευθύνεται στους πραγματικούς petrolheads.

integrale1

Παρότι αναφερόμαστε σε ένα όχημα ηλικίας 30 ετών το οποίο δεν ανήκει στα supercars, το κόστος απόκτησής του κυμαίνεται σε εξαψήφιο νούμερο. Αυτό σημαίνει πως για αποκτήσει κάποιος τη συλλεκτική Lancia Delta Integrale Evolutione II, πρέπει να είναι συλλέκτης με πλούσια οικονομική επιφάνεια.

Η συγκεκριμένη Integrale που βλέπετε στις φωτογραφίες αφορά την έκδοση Final Edition η οποία παρήχθη σε μόλις 250 μονάδες. Το αυτοκίνητο παραμένει σαν καινούριο, διατηρεί όλα τα αυθεντικά στοιχεία και έχει βγει προς πώληση από τη βρετανική DK Engineering.

integrale2

Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα «Rosso Amaranto» με διχρωμία κίτρινου και μπλε που ξεκινά από το καπό και καταλήγει στην αεροτομή. Ζάντες, προφυλακτήρες και λοιπά στοιχεία θαρρείς και βγήκαν τώρα από το εργοστάσιο.

Ο εξοπλισμός είναι ο πιο πλούσιος που μπορεί να συναντήσει κανείς, περιλαμβάνοντας από carbon διακοσμητικά έως μεταλλικά πεντάλ της OMP και υπέροχα σπορ καθίσματα. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 215 ίππων και 314 Nm ροπής λειτουργεί ρολόι. Εξάλλου, στο οδόμετρο γράφει μόλις 5.550 χιλιόμετρα.

integrale3

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης προφανώς είχε περίσσιο μεράκι και φρόντιζε την Integrale Final Edition σαν κόρη οφθαλμού. Τη φυλούσε σε κλειστό γκαράζ κάπου στο Ηνωμένο Βασίλειο και την έβγαζε έξω για να την «ξεσκουριάσει», μόνο όταν το επέτρεπε ο καιρός.

Για να την πουλήσει ζητάει τουλάχιστον το ποσό των 264.995 ευρώ. Η τιμή δικαιολογείται από τη σπανιότητα, τη φήμη και την κατάσταση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...