Αν ενδιαφέρεσαι για αυτή τη σπάνια Lancia Delta Integrale Martini Evo 5 πρέπει να βιαστείς!

Η δημοπρασία ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες

  • -
  • -

Ένα εκ των πιο λατρεμένων αυτοκινήτων των τελευταίων δεκαετιών «αναζητά» νέα στέγη!

Ο λόγος για μία Lancia Delta Integrale και δη την σπάνια έκδοση “Martini 5 Evoluzione”, η οποία παράχθηκε το 1991 σε μόλις 400 αντίτυπα, αποδίδοντας φόρο τιμής στον 5ο συνεχή τίτλο της Lancia στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Το προς πώληση όχημα, το οποίο φορά αγωνιστική περιβολή με χαρακτηριστικό στοιχείο τις εμβληματικές ρίγες της Martini, έχει υποβληθεί σε δημοπρασία από την εταιρεία Bring a Trailer, με την τρέχουσα, μέγιστη προσφορά να πλησιάζει τα 90.000 ευρώ και την… κλεψύδρα να αδειάζει με ταχείς ρυθμούς. Συστήνουμε λοιπόν να βιαστείτε διότι η δημοπρασία ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες.


Πηγή τροφοδότησης για το μοντέλο συνιστά ένας turbo 16βάλβιδος κινητήρας των 2 λίτρων απόδοσης 210 ίππων στις 5.720 σ.α.λ. και 298 Nm ροπής στις 3.500 σ.α.λ . H κίνηση και στους 4 τροχούς μεταδίδεται μέσω ενός 5τάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων, το 0-100 km/h «έρχεται» σε 5,7 sec, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 220 km/h.

Στο εσωτερικό δεσπόζει μια ρετρο εμφάνιση και τα καθίσματα της Recaro από συνθετικό δέρμα, τα οποία κοσμούνται από κόκκινες λωρίδες και ομόχρωμες ζώνες.

Το αυτοκίνητο, σε πρώτο στάδιο, πουλήθηκε στην Ιαπωνία, ενώ στη συνέχεια εξήχθη στην Ισπανία, προτού καταλήξει στις ΗΠΑ. Έχει διανύσει μόλις 20.522 χιλιόμετρα και, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...