Ποιο SUV διαθέτει οθόνη για τον συνοδηγό;

Περιλαμβάνεται στη λίστα με τα κορυφαία SUV του κόσμου, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες οτιδήποτε επιθυμούν από ένα αυτοκίνητο.

  • -
  • -

Στην κατηγορία των 4Χ4 θεωρείται θρύλος. Ειδικά οι Αμερικάνοι το έχουν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις τους, με τις παγκόσμιες πωλήσεις του να ξεπερνούν τις 7 εκατ. μονάδες. Αναφερόμαστε στο Grand Cherokee της Jeep.

grand cherokee screen1

Η νέα γενιά του μοντέλου προσφέρεται και σε έκδοση Grand Cherokee L, παρέχοντας εκπληκτική ευρυχωρία στην καμπίνα, θέσεις για 7 άτομα χάρη στις τρεις σειρές καθισμάτων και υψηλή πολυτέλεια. Αυτό που κάνει τη διαφορά στο μεγάλο SUV της Jeep, είναι οι οθόνες του συστήματος πολυμέσων.

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟ GRAND CHEROKEE L

Το αυτοκίνητο φέρει εκτός από ψηφιακό πίνακα οργάνων και την κλασική οθόνη στο κέντρο της κονσόλας, μια ακόμη οθόνη 10,25 ιντσών εμπρός από τον συνοδηγό. Αυτός που κάθεται στο δεξί κάθισμα έχει πρόσβαση σε ένα πλήρες μενού ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με τον αποθηκευτικό χώρο να φθάνει τα 9GB.

grand cherokee screen2

Επίσης, ως έξτρα προσφέρονται οθόνες 10,1΄΄ για τους πίσω επιβάτες, ενσωματώνοντας Amazon Fire TV και μια σειρά εφαρμογών για την διασκέδαση, κυρίως των παιδιών. Οι χρήστες μπορούν να τις χειριστούν με την αφή ή φωνητικές εντολές.

Όπως υποστηρίζει η Jeep, η οθόνη του συνοδηγού διακρίνεται για την εξαιρετική ταχύτητα αντίδρασης, την πλούσια λίστα λειτουργιών, την ασύρματη λειτουργία mirroring, τη σύνδεση με smartphones και τη συμβατότητα με δίκτυα 5G.

grand cherokee screen3

Το καινούριο Jeep Grand Cherokee θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά από τις αρχές του 2022, με τους υποψηφίους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής και έκδοσης Plug-In Hybrid, η οποία συνδυάζει τον τετρακύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων με δύο ηλεκτροκινητήρες. Η συνολική ισχύς ανέρχεται στους 380 ίππους και τα 637 Nm ροπής. Το SUV μπορεί να καλύψει μόνο με ηλεκτρική ενέργεια έως 40 χιλιόμετρα, ενώ μαζί με τη βενζίνη στο ντεπόζιτο, η αυτονομία εκτινάσσεται στα 712 χλμ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...