Στα κορυφαία του κόσμου το νέο Jeep Grand Cherokee L

Στη λίστα με τα 10 οχήματα που προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία χρήσης στον οδηγό και τους επιβάτες, αλλά και στα 10 οχήματα με το καλύτερα σχεδιασμένο εσωτερικό, βρέθηκε το νέο SUV της Jeep

  • -
  • -

H Wards Intelligence, ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς έρευνας και ανάλυσης δεδομένων στο χώρο του αυτοκινήτου, τοποθέτησε στις δέκα κορυφαίες προτάσεις το νέο Jeep Grand Cherokee L, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ.

jeep grand cherokee1

Ο Αμερικανικός κολοσσός προσφέρει σημαντικές πληροφορίες που δίνουν το στίγμα της αγοράς, αλλά και την κατεύθυνση για τις μελλοντικές εξελίξεις στην αυτοκίνηση. Με τη ραγδαία εξέλιξη στα συστήματα πολυμέσων και τις νέες υπηρεσίες, η Wards Intelligence σε ετήσια βάση, εκδίδει τη λίστα της με τις πλέον επιτυχημένες εφαρμογές των σχετικών τεχνολογιών στο χώρο του αυτοκινήτου.
Επίσημο: Αποκαλύφθηκε το νέο Jeep Grand Cherokee

Τα οχήματα αξιολογούνται με βάση τη φιλικότητα χρήσης που προσφέρουν, τις εφαρμογές πολυμέσων, το σύστημα ήχου, τη συνδεσιμότητα, τα συστήματα υποβοήθησης και πληροφόρησης της οδήγησης, τις φωνητικές εντολές, αλλά και τη συνολική ποιότητα των υλικών.

jeep grand cherokee2

Για το 2021, η Wards Intelligence τοποθέτησε στις δέκα κορυφαίες προτάσεις τη νέα γενιά του εμβληματικού τετρακινήτου μοντέλου της Jeep.

Η βάση γι’ αυτήν την επιτυχία προήλθε από την εφαρμογή του προηγμένου συστήματος πολυμέσων Uconnect 5 και συγκεκριμένα για την εξαιρετική ταχύτητα αντίδρασης στις εντολές του οδηγού, την πλούσια λίστα εφαρμογών, τον υψηλό βαθμό εξατομίκευσης και την εργονομία.

jeep grand cherokee3

Το infotainment με τις οθόνες διάστασης έως 10,25’’ παρέχει επίσης, υπηρεσίες διασύνδεσης που επιτρέπουν στο χρήστη να ελέγχει το όχημα από απόσταση, ασύρματη λειτουργία mirroring και ταυτόχρονη σύνδεση με 2 συσκευές τηλεφώνων, ενώ είναι συμβατό και με δίκτυα 5G. Παράλληλα μια σειρά προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης, τα οποία περιλαμβάνουν και κάμερα νυχτερινής όρασης, δίνουν τη δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Τέλος, το αποκλειστικό hi-end σύστημα ήχου της McIntosh ολοκληρώνει την εικόνα ενός προηγμένου, όσο και ποιοτικού σε κάθε επίπεδο οχήματος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...