Οι 6 καλύτεροι τρόποι για να μεταφέρεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο [videos]

Μας αρέσουν τα supercars. Επίσης, μας αρέσουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Δείτε πως μπορούν να συνδυαστούν αυτά τα δύο εντελώς διαφορετικά αντικείμενα!

  • -
  • -

Τα Χριστούγεννα έφτασαν, και οι περισσότεροι έχουν φροντίσει να στολίσουν το δέντρο του σπιτιού. Αν είστε όμως από τους τύπους της… τελευταίας στιγμής, πρέπει να βιαστείτε. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σας προτείνουμε τους ταχύτερους (αλλά και πιο διασκεδαστικούς) τρόπους να μεταφέρετε το δικό σας δέντρο, πριν τις γιορτές! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα supercar.

Παρακάτω ακολουθούν μερικά παραδείγματα για το πως θα μπορέσετε να φορτώσετε το δέντρο στα -όχι και τόσο πρακτικά- αυτοκίνητα. Ανάμεσά τους υπάρχουν και πιο «οικογενειακές» προτάσεις, όπως το Audi RS6, το οποίο με το Avant αμάξωμά του διευκολύνει ιδιαίτερα τη μεταφορά ενός ογκώδους αντικειμένου. Τώρα, αν προτιμάτε πιο παραδοσιακές λύσεις, οι Porsche, οι Lamborghini και οι Ferrari είναι εκεί για εσάς.

Μέχρι πόσα... km/h αντέχει το χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Κάπου εδώ, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ακόμη κι αν βρείτε κάποιο supercar εύκαιρο για τη μεταφορά, δεν εγγυόμαστε τίποτα για την ακεραιότητα του δέντρου. Προσέξτε το βάρος του ποδιού σας στο δεξί πεντάλ γιατί οι υψηλές ταχύτητες μπορεί και να το καταστρέψουν. Για παράδειγμα, τρία από τα βίντεο παρακάτω, δοκιμάζουν τις αντοχές του δέντρου κοντά στα 300 km/h με μια Porsche 911 (991) Turbo, ένα Jeep Grand Cherokee Trackhawk και ένα Audi RS6 Avant.

Δείτε ακόμα Όταν ο Άγιος Βασίλης ήρθε με μια... Aventador! (video)

Αποκορύφωμα η Supercar Blondie, που είναι σίγουρο ότι με τον τρόπο που μεταφέρει το δικό της χριστουγεννιάτικο δέντρο (χρησιμοποιώντας μια Ferrari 812 Superfast), θα φτάσει στο σπίτι μόνο με τη βάση. Αν έχεις Ferrari 812 Superfast όμως, ίσως να μην σε «πιάνουν» τέτοιες στεναχώριες!













ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...