BMW: Χρόνια πολλά με τον Christoph Waltz και τη… Supercar Blondie (video)

Με ένα ευχάριστο βίντεο, η BMW στέλνει τις ευχές της για τα φετινά Χριστούγεννα και δείχνει ότι τα χριστουγεννιάτικα πάρτι δεν αρέσουν σε όλους!

  • -
  • -

Στα χριστουγεννιάτικα πάρτι όλοι πρέπει να δείχνουν χαρούμενοι και ευδιάθετοι, πόσοι όμως… ψήνονται πραγματικά να βρίσκονται εκεί; Η BMW δείχνει ότι οι εορταστικές συναθροίσεις δεν αρέσουν σε όλους, με έναν χιουμοριστικό τρόπο. «Σφραγίδα» στο βίντεο βάζει ο Cristoph Waltz, ο γνωστός κωμικός που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες ταινίες.

Για να δείτε την υπόθεση, αξίζει να παρακολουθήσετε το σύντομο βίντεο. Ξεχωρίζει το… σοκ που παθαίνει ο Cristoph Waltz με τα χριστουγεννιάτικα πάρτι και το τι μπορεί να κάνει προκειμένου να τα αποφύγει! Μέσα στον πανικό του, πέφτει και πάνω στη Supercar Blondie η οποία προσπαθούσε να γυρίσει βίντεο και μάλλον, νευρίασε αρκετά με τον ηθοποιό.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι της BMW και ιδιαίτερα ο Oliver Zipse (CEO της μάρκας) ήταν πολύ… εντάξει και φρόντισαν τελικά να τον γυρίσουν σπίτι του χρησιμοποιώντας (τι άλλο;) μια κόκκινη BMW iX, την οποία μάλιστα την είχαν στολίσει. Χωρίς αμφιβολία, η πιο ευτυχισμένη στιγμή του Waltz στο βίντεο είναι η ώρα που επιβιβάζεται στο νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της μάρκας. Λογικό!  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...