Πρώτες τιμές του Volkswagen Taigo

Με την έναρξη της εμπορικής διάθεσης του Taigo, ένα ολοκαίνουριο μοντέλο φθάνει στις εκθέσεις της γερμανικής φίρμας.

  • -
  • -

Η Volkswagen ανακοίνωσε το λανσάρισμα του ολοκαίνουριου compact Coupe SUV της γκάμας της, αρχικά από την τοπική αγορά, καθώς και την τιμή της βασικής έκδοσης. Το Taigo περιγράφεται ως ένα μοντέρνο αυτοκίνητο με άκρως νεανικά χαρακτηριστικά και σπορ ύφος, το οποίο ενσωματώνει πλειάδα έξυπνων συστημάτων υποβοήθησης, άνεσης και ψυχαγωγίας.

taigo1

Διακρίνεται για τις συμπαγείς διαστάσεις, το coupe σχήμα, τις κομψές αναλογίες και τις ζάντες έως 18 ιντσών. Οι προβολείς IQ.LIGHT LED matrix περιλαμβάνονται στα έξτρα, όπως και η φωτεινή λωρίδα στη μάσκα.

Αντίθετα, στάνταρ είναι το Digital Cockpit στην καμπίνα με τις ψηφιακές οθόνες, καθώς και η νέα γενιά του συστήματος infotainment (MIB). Οι χώροι είναι ισάξιοι του T-Cross, με το πορτμπαγκάζ να έχει όγκο 438 λίτρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ TAIGO

taigo2

Προσφέρεται σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού (Taigo, Life, Style και R-Line) και με τρία κινητήρια σύνολα: 1.0 TSI με 95 και 110 ίππους και 1.5 TSI απόδοσης 150 ίππων. Η κίνηση μεταφέρεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς, με την βασική έκδοση των 95 hp να συνδυάζεται με μηχανικό πεντάρι κιβώτιο, την αμέσως επόμενη με 6άρι και την ισχυρότερη με αυτόματο DSG7.

taigo4

Ο εξοπλισμός του είναι πλήρης από την αρχική έκδοση, καθώς φέρει φώτα LED, κλιματισμό, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, αυτόνομο φρενάρισμα και πολλά ακόμη. Η σειρά Life συνοδεύεται επιπλέον με τα πακέτα Park Distance Control και App Connect, ενώ οι δύο επόμενες διαθέτουν σχεδόν τα πάντα.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ T-CROSS ΜΕ ΤΟΥΣ 150 ΙΠΠΟΥΣ

Οι τιμές του VW Taigo στη Γερμανία ξεκινούν από τα 19.350 ευρώ. Στην Ελλάδα, το αυτοκίνητο αναμένεται να έρθει στις αρχές του 2022.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...