Τρελές πωλήσεις για τη Subaru στην αγορά της Β. Αμερικής

Η ιαπωνική φίρμα αδυνατεί να καλύψει τη ζήτηση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τις παραγγελίες να φθάνουν τις 10.000 τον μήνα.

  • -
  • -

Την ώρα που στην Ευρώπη, το μερίδιο αγοράς της Subaru βρίσκεται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, στις ΗΠΑ και τον Καναδά, η φίρμα που έχει συνδέσει το όνομά της με την τετρακίνηση, ξεπουλάει κυριολεκτικά.

subaru orders1

Οι αντιπρόσωποι στη Β. Αμερική ζητούν από την εταιρεία να αυξήσει την παραγωγή στα εργοστάσια, καθώς αυτή την στιγμή η λίστα αναμονής έχει φθάσει ήδη τις 45.000 μονάδες και οι παραγγελίες αυξάνονται με τρομερούς ρυθμούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ SUBARU OUTBACK

Με το απόθεμα να αρκεί μόλις για 5 μέρες και τα προβλήματα στην αλυσίδα εφοδιασμού να εξακολουθούν να υφίστανται λόγω της κρίσης που έχει προκαλέσει η έλλειψη ημιαγωγών, η Subaru γνωρίζει πως δεν θα μπορέσει να καλύψει τη ζήτηση.

Το εντυπωσιακό είναι πως παρά τον μεγάλο χρόνο παράδοσης, Αμερικανοί και Καναδοί, συνεχίζουν να καταχωρούν μαζικά παραγγελίες για αυτοκίνητα και ειδικά για τα Forester και Outback, δύο από τα πιο ικανά 4Χ4 οχήματα.

subaru orders2

Σύμφωνα με το Automotive News, τον περασμένο μήνα, οι αντιπρόσωποι δέχθηκαν 10.000 αιτήσεις ενδιαφέροντος αγοράς και προκαταβολές. Αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με τα τσιπς, η Subaru θα έκανε νέο ρεκόρ πωλήσεων.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 500 ΧΛΜ

Όπως δήλωσε ο CEO της ιαπωνικής εταιρείας, Tomomi Nakamura, οι συνθήκες θα παραμείνουν δύσκολες για αρκετό διάστημα ακόμη και δεν αποκλείεται ο ρυθμός παραγωγής και παράδοσης να επανέλθει σε κανονικά επίπεδα προς τα τέλη του 2022.

Πηγή: Automotives News

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...