Ανανεωμένο supermini που βγαίνει σε βενζίνη, diesel, υβριδικό και LPG - Ποιο είναι;

Πολυτάλαντο και ιδιαίτερα επιτυχημένο, το συγκεκριμένο μοντέλο πόλης μιλά κατευθείαν στις ανάγκες του αγοραστή με τη μεγάλη ποικιλία εκδόσεων που διατίθεται.

  • -
  • -

Οι ανάγκες του σύγχρονου αγοραστή αυτοκινήτου αυξάνονται διαρκώς, αλλά το διαθέσιμο budget για την απόκτηση ενός «τίμιου» μοντέλου μειώνεται. Ένα αυτοκίνητο που διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία κινητήρων και καυσίμων όμως, πάντα μένει στην επικαιρότητα. Τώρα, αν σε όλες αυτές προσφέρει σημαντική οικονομία στην τσέπη του ιδιοκτήτη του, τότε γίνεται πραγματικό best seller!

Ίσως αυτός να είναι και ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψουμε το Renault Clio. Το γαλλικό μοντέλο πόλης έχει κερδίσει «με το σπαθί του» εκατομμύρια πωλήσεων και ύστερα από 30 χρόνια στην αγορά, οι υποψήφιοι αγοραστές το εμπιστεύονται. Το Clio όμως δεν βασίζεται μόνο στην ιστορία του για να προσελκύσει κόσμο στις εκθέσεις της Renault. Το κάνει και με την πληρέστατη γκάμα του.

Οι κλασικοί, έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε βενζινοκίνητες προτάσεις. Οι υπέρμαχοι της «παραδοσιακής» λύσης οικονομίας, μπορούν να στραφούν στις diesel επιλογές, ενώ εκείνοι που προτιμούν ένα από τα φθηνότερα καύσιμα κίνησης της αγοράς,θα κοιτάξουν με ανακούφιση προς την έκδοση διπλού καυσίμου LPG με εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης.

Οι αγοραστές με «πράσινες» ανησυχίες, θα επιλέξουν το Clio E-Tech Hybrid με ένα πολύ αποδοτικό, full υβριδικό σύστημα που διατηρεί την κατανάλωση, αλλά και τις εκπομπές ρύπων χαμηλά.

Δείτε ακόμη: Renault Captur: Τι προσφέρουν οι 3 υβριδικές εκδόσεις; - Δες τις τιμές τους

Οι τιμές ξεκινούν από τις 20.570 € για την turbo έκδοση βενζίνης των 90 ίππων. Ψηλότερα βρίσκεται η έκδοση LPG με 100 ίππους στα 21.870 € και τέλος, το Clio με κινητήρα diesel 100 ίππων τιμάται από 23.970 €. Ο εκπρόσωπος του υβριδισμού τώρα, το Clio E-Tech Hybrid ξεκινά από 28.670 ευρώ.

clio

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...