Κορυφαίο supermini που βγαίνει σε βενζίνη, diesel, υβριδικό και LPG - Ποιο είναι;

Πολυτάλαντο και ιδιαίτερα επιτυχημένο, το συγκεκριμένο μοντέλο πόλης μιλά κατευθείαν στις ανάγκες του αγοραστή με τη μεγάλη ποικιλία εκδόσεων που διατίθεται.

  • -
  • -

Οι ανάγκες του σύγχρονου αγοραστή αυτοκινήτου αυξάνονται διαρκώς, αλλά το διαθέσιμο budget για την απόκτηση ενός «τίμιου» μοντέλου μειώνεται. Ένα αυτοκίνητο που διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία κινητήρων και καυσίμων όμως, πάντα μένει στην επικαιρότητα. Τώρα, αν σε όλες αυτές προσφέρει σημαντική οικονομία στην τσέπη του ιδιοκτήτη του, τότε γίνεται πραγματικό best seller!

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Renault Clio 1.0 TCe με 90 ίππους

Ίσως αυτός να είναι και ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψουμε το νέο Renault Clio. Το γαλλικό μοντέλο πόλης έχει κερδίσει «με το σπαθί του» εκατομμύρια πωλήσεων και ύστερα από 30 χρόνια στην αγορά, οι υποψήφιοι αγοραστές το εμπιστεύονται. Το Clio όμως δεν βασίζεται μόνο στην ιστορία του για να προσελκύσει κόσμο στις εκθέσεις της Renault. Το κάνει και με την πληρέστατη γκάμα του.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Renault Clio E-Tech με 140 ίππους

Οι κλασικοί, έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε βενζινοκίνητες προτάσεις. Οι υπέρμαχοι της «παραδοσιακής» λύσης οικονομίας, μπορούν να στραφούν στις diesel επιλογές (δείτε εδώ τη δοκιμή μας), ενώ εκείνοι που προτιμούν ένα από τα φθηνότερα καύσιμα κίνησης της αγοράς,θα κοιτάξουν με ανακούφιση προς την έκδοση διπλού καυσίμου LPG με εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης.

Οι αγοραστές με «πράσινες» ανησυχίες, θα επιλέξουν το Clio E-Tech Hybrid με ένα πολύ αποδοτικό, full υβριδικό σύστημα που διατηρεί την κατανάλωση, αλλά και τις εκπομπές ρύπων χαμηλά. Οι τιμές ξεκινούν από τις 17.440 € για την ατμοσφαιρική έκδοση βενζίνης και συνεχίζει στις 18.570 € για την τούρμπο των 90 ίππων. Ψηλότερα βρίσκεται η έκδοση LPG με 100 ίππους στα 20.820 € και τέλος, το Clio με κινητήρα diesel 100 ίππων τιμάται από 21.520 €. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...