Το Audi που κοστίζει σχεδόν 150.000€ και δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας

Πρόκειται για ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά αυτοκίνητα, με εκπληκτική σχεδίαση, τρομερή ισχύ και επιδόσεις που κόβουν την ανάσα

  • -
  • -

Το RS e-tron GT θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η ναυαρχίδα της Audi. Είναι ένα πανίσχυρο ηλεκτρικό Gran Turismo, με σχεδόν 5 μέτρα μήκος, αξιοθαύμαστη αεροδυναμική απόδοση, επιβλητική εμφάνιση κι ένα εσωτερικό χάρμα ιδέσθαι.

rs etron gt1

Τροφοδοτείται από δύο ηλεκτροκινητήρες, με τη συνδυαστική ισχύς να φτάνει τους 598 hp και τα 830 Nm ροπής, εκτοξεύοντας το αμάξωμα των 2.420 kg από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,3 sec. Όσο για την τελική ταχύτητα, περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΟ RS E-TRON GT

rs etron gt2

Αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να μετατραπεί από ένα καθημερινό οικογενειακό Turismo σε ένα «εκρηκτικό» sport τετράτροχο από τη μια στιγμή στην άλλη, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης.

rs etron gt3

Φυσικά, είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα, με την τιμή του να ορίζεται στα 148.700 ευρώ. Ως 100% ηλεκτρικό καταναλώνει μόνο ενέργεια και έχει μηδενικές εκπομπές ρύπων. Αυτό σημαίνει πως οι κάτοχοι απαλλάσσονται από το χαράτσι των τελών κυκλοφορίας.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...