H Hennessey ετοιμάζει ηλεκτρικό hypercar με έξι τροχούς που κοστίζει 3 εκατ. δολάρια (video)

Ένα απόκοσμο αυτοκίνητο που δεν θυμίζει τίποτα από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής εξελίσσει η Hennessey

  • -
  • -

Η αμερικανική εταιρεία κατασκευής οχημάτων υψηλών επιδόσεων και επίσημος βελτιωτής, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο από το νέο της δημιούργημα, το οποίο χαρακτηρίζει ως κάτι απόκοσμο. Φέρει την κωδική ονομασία «Project Deep Space» και θα είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτροκίνητο εξάτροχο hypercar του κόσμου.

deep space1

Το εκπληκτικό αυτό όχημα με τους έξι τροχούς θα μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις επιβάτες σε διάταξη 1+2+1. Οι θέσεις είναι σε σχήμα ρόμβου, με τον οδηγό να κάθεται στη μέση, τους δύο επόμενους δίπλα του και λίγο πίσω και τον τελευταίο να είναι ακόμη πιο πίσω και ελαφρώς ξαπλωμένος, απολαμβάνοντας ανέσεις VIP.

Φυσικά, όπως κάθε μοντέλο της Hennessey, έτσι κι αυτό, θα προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις. Με έξι ηλεκτροκινητήρες – έναν σε κάθε τροχό – θα αποδίδει περί τους 2.400 ίππους και θα καλύπτει τα πρώτα 200 μίλια/ώρα σε χρόνο ρεκόρ.

deep space2

Στόχος της εταιρείας από το Τέξας είναι να βγάλει στον δρόμο το ταχύτερο τετραθέσιο που έχει πατήσει ποτέ τους τροχούς του στην άσφαλτο. Τα επίπεδα πρόσφυσης θα είναι επίσης μοναδικά, με τους έξι τροχούς να εξασφαλίζουν κατά 50% καλύτερη σταθερότητα από κάθε αυτοκίνητο.

Επίσης, θα υπάρχουν αρκετοί χώροι για τις αποσκευές οδηγού και επιβατών, καθώς και τεσσάρων σετ μπαστουνιών γκολφ.

Το μοντέλο παραγωγής του «Project Deep Space» θα παραχθεί σε μόλις 105 μονάδες, με την τιμή να αγγίζει τα 3 εκατ. δολάρια. Όσο για το λανσάρισμά του, προγραμματίζεται για το 2026.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...