Τα πιο φθηνά μοντέλα της αγοράς, χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Είναι compact, εξαιρετικά ευέλικτα, με μεγάλες δυνατότητες για τα δεδομένα της κατηγορίας, κοστίζουν λίγα χρήματα, έχουν χαμηλό κόστος χρήσης και αν τα αποκτήσετε δεν θα πληρώνετε τέλη κυκλοφορίας.

  • -
  • -

Τα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας είναι κάτι που εκτιμούν όλοι οι αγοραστές. Όμως ειδικά στις πιο προσιτές κατηγορίες, η απουσία του ετήσιου χαρατσιού είναι ακόμα πιο σημαντική, καθώς αυτό που επιθυμούν οι υποψήφιοι αγοραστές είναι να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο με χαμηλό κόστος χρήσης.

Στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα. Οι κατασκευαστές προσφέρουν μια πολύ πλούσια γκάμα οχημάτων, καλύπτοντας κάθε απαίτηση των υποψηφίων αγοραστών και κάθε βαλάντιο.

Παρακάτω αναφέρουμε τα 5 μικρά αυτοκίνητα που μπορείτε να αποκτήσετε με κόστος έως 14.000 ευρώ και εκπέμπουν κάτω από 122 g/km CO2, κάτι που σημαίνει ότι δεν επιβαρύνουν τον κάτοχο με τέλη κυκλοφορίας.

Αναλυτικά η λίστα με αλφαβητική σειρά:

FIAT Panda 1.0 Hybrid 70hp (από 12.950€)
fiat panda lista

Παραμένει ένα από τα πιο καλοπουλημένα compact αυτοκίνητα, προβάλλοντας την εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής και την αντοχή. Διατηρείται χρόνια στην επικαιρότητα και πλέον φέρει mild hybrid τεχνολογία, εξασφαλίζοντας χαμηλότερη κατανάλωση.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του Fiat Panda Cross 1.0 Hybrid.

 

Hyundai i10 (από 12.590€)
hyundai i10 lista

Πρωταγωνιστεί στο A-Segment και όχι άδικα. Με μοντέρνα εμφάνιση, εξαιρετικό φινίρισμα στο εσωτερικό, πλούσιο εξοπλισμό και άκρως αποδοτικό μοτέρ, δικαιολογημένα έχει γίνει ανάρπαστο. 

Δείτε όλες τις εκδόσεις του Hyundai i10 εδώ.

 

Kia Picanto 1.0 67 hp (12.390€)
kia picanto lista

Δυναμική σχεδίαση, οικονομία, ευελιξία, συμπεριφορά μεγαλύτερου αυτοκινήτου, πλήρης εξοπλισμός και ανέσεις. Συν την ασφάλεια που παρέχει η εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών. Τι άλλο να ζητήσεις κανείς από ένα αυτοκίνητο πόλης;

Δείτε αναλυτικά όλες τις εκδόσεις του Kia Picanto εδώ.


Mitsubishi SpaceStar (από 12.100€)spacestar

Θέλετε ένα μοντέρνο αυτοκίνητο πόλης με πρακτικό εσωτερικό, κορυφαία ασφάλεια και εξαιρετική απόδοση; Ένα αυτοκίνητο που ελίσσεται και παρκάρει εύκολα, είναι απολαυστικό στην οδήγηση και εξαιρετικά οικονομικό στη χρήση; Το νέο Mitsubishi Space Star είναι ο ιδανικός σας σύντροφος.

Διαβάστε την δοκιμή του Mitsubishi Space Star 1.2 CVT εδώ.


Toyota Aygo Χ (13.920€)aygox

Ξεχωρίζει από το πλήθος. Σπιρτόζικο, ευέλικτο,συμπαγές και τώρα και με crossover χαρακτηριστικά, το Aygo Χ κινείται με άνεση και άποψη μέσα στα στενά δρομάκια, είτε εντός είτε εκτός δρόμου. Με ιπποδύναμη 72 hp και κατανάλωση από 4,8 λτ./100χλμ., η οδήγηση στην πόλη γίνεται απόλαυση.

Δείτε όλη την γκάμα του νέου Toyota Aygo X εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...