Premium Plug-In Hybrid SUV: Audi Q3 45 TFSI e ή Jeep Compass 4xe; Δείτε τι ψηφίσατε

Δύο πολυτελή SUV που φιλοξενούν επαναφορτιζόμενη υβριδική τεχνολογία. Δείτε ποιο κέρδισε τη μάχη των ψήφων!

  • -
  • -

Χωρίς να υπάρχουν πολλά να τα χωρίζουν, αλλά με διαφορές που τα κάνουν να απευθύνονται σε κοινό διαφορετικού είδους, θέσαμε αντιμέτωπα τα Audi Q3 45 TFSI e και Jeep Compass 4xe. Τα δύο αυτοκίνητα κάνουν χρήση Plug-In Hybrid τεχνολογίας και κατατάσσονται στη δημοφιλή κατηγορία των premium SUV.

Η διαφορά τιμής τους είναι ελάχιστη (45.900€ το Audi, 46.200€ το Jeep), με την ουσιαστικότερη διαφορά να εντοπίζεται στη μετάδοση της κίνησης, αφού το αμερικάνικο μοντέλο είναι τετρακίνητο. Κατά τα λοιπά, αμφότερα βρίσκονται στη σφαίρα των 240-250 ίππων και καλύπτουν 50 χιλιόμετρα μόνο με την ενέργεια από τις μπαταρίες τους.

Σε προηγούμενο άρθρο μας, σας ζητήσαμε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας. Νικητής ανακηρύχθηκε το Jeep Compass 4xe, χάρη στον περιπετειώδη χαρακτήρα, τις δυναμικές επιδόσεις και το φρεσκάρισμα που δέχτηκε πρόσφατα, το οποίο του χάρισε πολλούς πόντους σε επίπεδο τεχνολογίας, εμφάνισης εσωτερικού και αίσθηση πολυτέλειας.

Το Audi Q3 45 TFSI e από τη δική του πλευρά, μπορεί να έμεινε πίσω, όμως συγκέντρωσε ένα μεγάλο μερίδιο ψήφων. Η προηγμένη τεχνολογία, οι πολύ καλοί χώροι, η ποιότητα κατασκευής, μαζί με το κύρος, την αναγνωρισιμότητα και τη μεταπωλητική αξία που εγγυάται το σήμα της Audi, είναι ένα πακέτο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από το αγοραστικό κοινό.  

  • Jeep Compass 4xe: 61%
  • Audi Q3 45 TFSI e: 39%

*τα ποσοστά ισχύουν τη στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...