Το Renault 4L κλείνει τα 60 και το Air4 έρχεται να τιμήσει τον προκάτοχο του [Video]

Δες πότε θα αποκαλυφθεί το concept που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τo TheArsenale

  • -
  • -

Η Renault έχει ήδη ξεκινήσει την εξηλεκτρισμένη πορεία της και τα σχέδια για την ηλεκτρική εποχή δείχνουν πως η γαλλική μάρκα θέλει να τιμήσει το παρελθόν, δημιουργώντας συνεχιστές για θρύλους όπως τα Renault 4 και 5. Αν και ήδη έχουμε δει πως την θέση του ιστορικού 4L έρχεται να πάρει το 4ever, ο κατασκευαστής θέλοντας να γιορτάσει τα 60 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του μοντέλου δημιούργησε μία σειρά από 12 γεγονότα προς τιμήν του 4L, ένα κάθε μήνα.

Όπως όλα δείχνουν, το επόμενο φαίνεται να είναι το Air4. Πρόκειται για ένα concept το οποίο γεννήθηκε μέσα από την συνεργασία της Renault με το TheArsenale και θα παρουσιαστεί πλήρως στις 26 Νοεμβρίου. Ψάχνοντας στην σελίδα των συνεργατών της γαλλικής μάρκας βρήκαμε μερικά στοιχεία, όπως και ένα teaser video για το εν λόγω μοντέλο.

side

Αν και τα πλάνα δεν δείχνουν πολλά, μπορούμε να διακρίνουμε το φωτιζόμενο σήμα στην μάσκα με τα φουτουριστικά φώτα τεχνολογίας LED, ενώ το προφίλ του αυτοκινήτου φαίνεται μινιμαλιστικό με καθαρές γραμμές. Στο σύντομο λεκτικό της σελίδας λέει πως με το κλασικό Renault 4 να έχει κατακτήσει πόλεις, εξοχή και ερήμους, το συγκεκριμένο concept αποτελεί την προσπάθεια μετάβασης στο μέλλον. Δείτε παρακάτω το teaser και κάντε υπομονή μέχρι τις 26 του μήνα για περισσότερα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...