Ένας Έλληνας στους κορυφαίους CUPRA masters του κόσμου (video)

Ένας συμπατριώτης μας, ένας εξειδικευμένος μηχανικός αυτοκινήτων που ζει και εργάζεται σε επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, αναδείχθηκε ένας από τους καλύτερους στον κόσμο

  • -
  • -

Για να επιτύχεις σε αυτή τη ζωή πρέπει να κοπιάσεις πολύ. Η ανταμοιβή της σκληρής προσπάθειας, ειδικά αν προέρχεται από ένα κορυφαίο brand αποτελεί τη μέγιστη επιβράβευση. Ο Περικλής Πατσαρός, μέλος της Βελμάρ Αργυρούπολης, πρόσφατα έλαβε έναν από τους σπουδαιότερος τίτλους.

 

Συμπεριελήφθη στη λίστα με τους 10 κορυφαίους CUPRA Masters παγκοσμίως, στο πρόσφατο CUPRA Masters Convention της ισπανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο τίτλος του απονεμήθηκε διαδικτυακά, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στην ελληνική εταιρεία. 


Τι είναι ο CUPRA Master;

cupra1

Είναι ο άνθρωπος στον οποίο απευθύνονται οι πελάτες για οτιδήποτε χρειάζονται, συμπεριλαμβανομένων των εμπειριών και των εκδηλώσεων της τοπικής σας κοινότητας. Ο προσωπικός CUPRA Master έχει επιλεγεί προσεκτικά και εκπαιδευτεί όχι μόνο για να κατανοεί τη σειρά προϊόντων της φίρμας, αλλά και για να μεταδίδει τη φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρείας. Και επιπλέον, για να τους συστήσει στον Σύμβουλο Συντήρησης της CUPRA, στον οποίο απευθύνονται σε περίπτωση που χρειαστούν οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη για το αυτοκίνητό του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...