Φόρτισε εύκολα σε όλη την Ελλάδα, με το δίκτυο incharge της nrg!

Η nrg συνδυάζει το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών της χώρας με οικονομικές λύσεις για το σπίτι και το γραφείο

  • -
  • -

Η nrg κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα πραγματικότητα, παρουσιάζοντας τις νέες ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης, incharge. Το incharge, με το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα διαθέτει σύγχρονους ταχυφορτιστές, εγκατεστημένους τόσο σε Εθνικές οδούς και κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους, όσο και σε αστικά κέντρα. Το μεγαλύτερο μέρος των φορτιστών βρίσκεται σε σταθμούς ΣΕΑ σε πρατήρια Shell και AVIN, προσφέροντας έτσι στον οδηγό τη δυνατότητα να ταξιδέψει διανύοντας μεγάλες αποστάσεις σε όλη τη χώρα με ηλεκτροκίνητο όχημα. Δείτε εδώ το χάρτη των διαδρομών του incharge για το επόμενο ηλεκτροκίνητο ταξίδι σας!

map

Οι προηγμένοι φορτιστές του δικτύου είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτρικό όχημα σε έως και το 80% της δυναμικότητάς του σε λιγότερο από μισή ώρα. Για να βρείτε τον κοντινότερο φορτιστή σε εσάς δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή incharge – διαθέσιμη σε iOS και Android, αλλά και μέσω web. Μέσα από τις λειτουργίες της εφαρμογής και της διαδικτυακής πλατφόρμας μπορεί κανείς να:

•          βρει ένα σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί

•          επιλέξει το είδος φόρτισης που επιθυμεί

•          παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισής του

•          δει το ιστορικό των φορτίσεών του

•          ολοκληρώσει την πληρωμή του

•          εξυπηρετηθεί άμεσα 24/7

Πέραν όμως από το δίκτυο που λύνει τα χέρια του «εξηλεκτρισμένου ταξιδιώτη», το incharge παρέχει επίσης και λύσεις για το σπίτι, αλλά και την επιχείρηση.

Το πρόγραμμα incharge ΗΟΜΕ είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των κατόχων ηλεκτροκίνητου ή plug-in hybrid υβριδικού οχήματος και εξασφαλίζει ανταγωνιστικές χρεώσεις για τη φόρτιση του. Ο οικιακός φορτιστής της nrg αποτελεί την οικονομική λύση, εύχρηστης και γρήγορης φόρτισης. Εύκολος στην τοποθέτηση, με μικρές διαστάσεις, είναι η κατάλληλη λύση για όλες τις κατοικίες. Παράλληλα, το incharge ΗΟΜΕ εκτός από οικονομία, προσφέρει και πολλά οφέλη, όπως δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση ηλεκτροκίνητου ή plug-in hybrid υβριδικού οχήματος από το σπίτι, για έναν ολόκληρο χρόνο, δωρεάν συνδρομή nrg Green, μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή και πολλαπλάσιους πόντους στο allSmart. Επίσης, να μην ξεχνάμε την έκπτωση συνέπειας που φτάνει το 20%, αλλά και την έκπτωση της τάξης του 30% για απόκτηση Smart Οικιακού Φορτιστή και επιπλέον οφέλη με την επιδότηση της δράσης "ΚΙΝΟΥΜΑΙ ηλεκτρικά"

Όλα τα παραπάνω όμως και ακόμα περισσότερα, προσφέρονται από την nrg και στις επιχειρήσεις που θα συνδεθούν στο δίκτυο της. Από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή, έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης εφαρμογής διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge, η nrg καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα όλες σας τις ανάγκες. Επίσης, διαθέτει στους πελάτες της έξυπνους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων με εξαιρετικά προνόμια. Οι AC και DC φορτιστές της nrg αποτελούν τεχνολογικές λύσεις υψηλής αξιοπιστίας για εύχρηστη και ταχεία φόρτιση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των χρηστών στα δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης. Το incharge BUSINESS αποτελεί ίσως την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση, καθώς στις παροχές περιλαμβάνονται: Αυτοψία εγκατάστασης, προμήθεια των σταθμών φόρτισης, υπηρεσίες λειτουργίας αλλά και συντήρησης και προβολή των σταθμών στο δίκτυο incharge.

Καθώς η ηλεκτροκίνηση αποτελεί βασική προτεραιότητα της εταιρείας, η nrg συνεχίζει να επενδύει διαρκώς αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυό της, τόσο σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους, όσο και σε αστικά κέντρα, με DC αλλά και AC φορτιστές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...